V tom uplne suhlasim. Neviem kto ho manazuje, tiez to nesledujem, ale dobru robotu urcite neodviedol. Vettel sa podla mna do nicoho hlbsie neangazoval, prisiel mi skor ako taky radca/polotrener/starsi brat. Schumacher bol v jazdeckej akademii Ferrari a tak sa asi ani Vettel moc nestural v tom, ako a kam sa mladik posadi. Urcite sa “tam v pozadi” (ci uz zo strany Schumacherovho manazera alebo jeho samotneho) mohla odviest ovela lepsia robota(pred a aj pocas angazmanu v Haase), faktom pre mna zostava, ze sancu v aute mal, volant do ruk dostal a naozaj si neviem spomenut za tie dva roky na moment, kedy by som si povedal “wau, ten je dobry, z neho nieco bude”. Ale nezaposobil na mna ani nijako negativnym dojmom, cize vobec sa nebudem rozrusovat nad tym, ked v Audi dostane druhu sancu. Stale je tu faktor “Schumacher” a vela jazdcov nieze nedostalo sancu na reparat, nedostalo ani sancu posadit sa do auta
Gunther bol velmi specificky sef teamu, ja som ho bral, vela ludi ho neznasa zrovna kvoli historii so Schumacherom, ale Haas bez neho bude podla mna uz uplne nevyrazny a zbytocny. Neviem si predstavit, co z toho kto dokaze postavit, ked nic nemaju vlastne, cize za mna suhlasim, po odchode Steinera, zbytocny team