Ako sa Pérez uskromnil: Mexičan už nechce byť majster sveta, iba zotrvať v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Jedným z ostro sledovaných mužov štartového poľa je v súčasnosti Sergio Pérez. Mexičan už totiž nejaký ten piatok zaostáva za očakávaniami a jeho zotrvanie v Red Bulle je viac než neisté. Rodák z Guadalajary však verí, že nadchádzajúca sezóna sa bude niesť v pozitívnejšom duchu ako tá predošlá a dúfa, že v Milton Keynes zotrvá aj po skončení roka 2024.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142650/ako-sa-perez-uskromnil-mexican-uz-nechce-byt-majster-sveta-iba-zotrvat-v-red-bulle

Ked sa konkurencia priblizi co verime ze sa priblizi tak to nebude stacit :smirk: a Perez sa pobali

Nahodou zo zaciatku sa mu vzdy darilo … A aka konkurencia? Nejako som si ju nevsimol posledne roky :smiley:

Perez skromný, Max dobrotivý, Helmut nezvykle tichý, Jos neviditelný, Adrian nejistý, Horner nevinný.

3 Likes

A situs uz začína byť trápny :man_shrugging::joy:

4 Likes

Tak vinný, já věděl že u Hornera jsem to s tou jeho nevinnou už asi přepískl, máš pravdu :smile:

1 Like

To je mozne ja neviem ako to bolo, to vies iba ty evidentne :joy:

Smrdí to, však? To co čtu mě optimismem kolem toho opravdu nenaplňuje. Není to ok. Ale asi to beru vážněji než RedBull, pokud existují zprávy které jsou z jeho pozice opravdu nevhodné pak bych čekal omezující kroky vůči němu.

Co jsem pochopil tak možná už i podala žalobu, jestli bude úspěšná, počítám že to odnese i firma.

Jinak na mě se nezlob že si vytvářím z dostupných info nějaký obrázek, zlob se na Telegraaf že informuje.

1 Like

Clanok o mexicanovi a ty zase rozoberas Hornerka.
Dobre to robis, treba kut zelezo,kym je horuce. Toto forum ta stale potrebuje.:+1:

2 Likes

Ale ved ja ti nic nezazlievam :joy: ja som tiez zvedavy ako to ide dopadnúť. Ale zeby som pod kazdym článkom potil trápne narážky sa mi nezdá :roll_eyes::joy: vsade ochate alonsa a aj hornera teraz. Dufam ze ho vyhodia a budete spokojní. Teda aspon z časti. Este by mohol skončiť marko, max a newey prejst do astonu a uz by bolo dokonalo :sunglasses::joy:

Mě to jejich dlouhotrvající rozrušování vyhovuje, takže co nejdéle pls :smile:

1 Like

Tie správy co odpovedal horner si uz nečítal vsak? Ze vnutry timu je vsetko ok. S josom a maxom nie su ziadne rozpory a ze sa pripravuju na novu sezónu… To povedal sam horner, jemu neveris ani oci medzi ocami ale nejake noviny a ktovie ake zdroje tvrdia o sexualnom obtazovani, napadnutí atd atd, to je teda pravda :joy:taki ste vy tu na fóre… Ked ide o alonsa tak ste presne opační :joy: zaujímavé

1 Like

Já mu naopak věřím, je to křišťálově čisté, jen tak dál :smiley:

1 Like

Vidim ze tvoje odpovede su take ako som pisal na začiatku. :handshake: tak zase pod inym clankom kde vopchas hornera :v:

2 Likes

1 Like

image

Tak to je to skor zelanie ze sa priblizi, inak je F1 v problemoch.