Ako prišiel Norris k zraneniu? Pil z rozbitého pohára, prezradil Martin Garrix | Magazín F1 - F1online.sk

Já bych si asi více pochutnal na tom Monsteru. Jen bych nejspíše dlouho neusnul.
Ale za týden už budu ochutnávat Hurbanovo. :beer:

1 Like

daj tip, bud dobry

Dnes odpoledne na nějakém programu byl film “Síť”. Můžeš si pustit záznam.
Nebo jít na Aréna Sport2, kde by právě teď měl začít přímý přenos NASCAR Infinity Crown Royal Purple Bag Project 200.

1 Like

Na tvoje :slightly_smiling_face:. Plznička je plznička :+1:Ja som už za romantika.

2 Likes

Sorry, až teraz som sa sem prihlásil (23:40), tak ten tip som Ti už dať nestihol. :slightly_smiling_face:
Pozrel som si Abigail (2024), dal som tomu hodnotenie 7/10.
Nejaké tipy na filmy by som samozrejme vedel dať asi najlepšie podľa žánru, ktorý preferuješ, alebo na aký máš akurát náladu. V poslednej dobe som nevidel žiadny vyslovene výborný film, ale postupne som si pozrel ten severský krimi seriál The Bridge (2011) (4 série - celkovo 38 častí), ktorý mi tu pred časom odporučil myslím Situs a môžem povedať, že bol naozaj veľmi dobrý (po zaokrúhlení nahor som tomu dal 9/10). :slightly_smiling_face:

1 Like

Ideš zase do Štúrova a Ostrihomu však?

Vadaš to jistí. Ostrihom pouze na výlet. Možná. Za ty roky co tam jezdím už není pro mě žádnou vzácností.

The Bridge je super. Väčšina severských kriminálok je kvalitných. To prostredie má takú pochmúrnu atmosféru, ktorá výborne dotvára tie príbehy. :slight_smile:

1 Like

Severske kriminalky?

Young wallander si pozri ma to dve série uz :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

2 Likes

Ja mam radsej serialy ako filmy, Za 2 hodiny malokedy stihnu vybudovat charakter, z filmov co som posledne videl odporucam In the Land of Saints and Sinners.

1 Like

Vďaka za tip. Mám rozpozerané Walking Dead, ale keď to dokončím, tak si pozriem aj toto. :slight_smile:

1 Like

Urcite skus. Prvá seria bola mega :v:

1 Like