Jde si takhle decko ulici po pristavu v Amsterodamu, hezky zpusobne s rodici, pote co prileteli ze Slovenska s petihodinovym zpozdenim.
A najednou co to nevidi. U brehu zastavuje luxusni jachta a z ni vybiha kapitan a utika co mu nohy staci, protoze si zapomel ma stolecku vedle sofa doma v obyvacim pokoji bryle na dalku.
Z lodi v tu chvili vystupuje skupinka mladych lidi, kteri cekaji az se kapitan vrati a plavba mohla pokracovat. A co nevidi oci mladeho tatinka, mileho decka. Mezi skupinkou stoji Lando Noris. Tatinek neodola a pristoupi nesmele ke skupince a solidni anglictinou, je preci jen Slovak a ma narozdil od Cechu solidni prizvuk, pozada o autogram.
Lando, lehce ovinen se usmeje a prikyvne a v tu chvili se to stane. Sklenice s napojeme se nese k ustum budouciho viteze, ktery si nevsimne ze sklenice je rozbita Tatinek satra po propisovacca a vytahuje notysek. Male decko pristoupi blize a ze spodu hledi na mladeho pilota. V te chvili se pilot rizne sklenici do nosu a leknutim ji upusti. Ta pada a rozbiji hlavu neboheho ditka, v te chvili bezi okolo pes a nestastne uskoci zrovna na rozbity strep a poreze si pacicku. Pri cekani na sanitku a veterinare, se mlada dama sehne aby posbirala strepy, k pomoci se hotovi mlady muz vedle. Nestastne pri pomahani drcne do divky a te strep z Landovi sklenice pretne slachy.
Vse je zavrseno, tim ze prijizdejici sanitni vuz nedobrzdi na kluzkem nabrezi a celou cekajici skupinku srazi do more, kde se zrovna krmi skupinka zraloku odpadky a v mziku nacnou dalsi chod.
Pohreb je smutny a ma obrovskou ucast soucasnych i minulych pilotu F1.
Staci to takhle? Zivot je nepredvidatelny a i decko se muze dostat na alkoholovou party na lodi, jak pise @Evap .