To posudzovanie zadneho kridla prislo po Brazilii…
Pocas vikendu v brazilii dostal Ham DIS koli tomu, ze nesedela bud sirka listy, alebo sirka medzery to si ja uz nepamatam. Ale bolo to o tom 1mm nie o ziadnom prosteste, ten nasledoval az potom.
Ved to ty tu spajas do jedneho zavodneho vikendu… Preco mne vysvletlusjes ze DIS nemala nic spolocne s tym, ked som ti to hned ja napisal.
Fotky oblietaju svet pokazde ked monoposty vybehnu na trat ci je to volny trening alebo VC… to co sa tu za bludy zase snazis podsunut ??? Media su pri padoku neustale a fotia kazdy ich pohyb a ci na to RB poukazal, alebo nie uz to bolo vsetko davno nafotene a ta diskvalifikacia nemal nic spolocne s ojhybanim zadneho kridla, ci nejakych komponentov. Tam proste zadne kridlo nesplnalo pozadovane parametre presne o 1mm…
Ano prisiel som sa sem zase natahovat, lebo sa doma nudim ako ty. co tu do kazdeho stucha a potom sa tvari ako inteligent nad vecou.
Ano hore som to pisal. ale zial ty mas potrebu napisat to iste, len v inom poradi…
Tu aspon vidno, kto sa sem chodi hadat lebo ma nudny zivot… ale co by to bolo forum bez teba, ci F1 bez labilneho Verstapena…
Ozaj preco nebojuje o titul ked ma treti najrychlejsi monopost, ako pred rokom ?