Ako Lewis Hamilton jediným príspevkom zarobil svojim sponzorom pol milióna dolárov | Magazín F1 - F1online.sk

Celý svet Formuly 1 sa v posledných dňoch bavil len o Lewisovi Hamiltonovi. Jeho prvé jazdy vo Ferrari by boli top témou aj uprostred majstrovského boja — počas zimnej “uhorkovej sezóny” to platí dvojnásobne. Kto môže mať z uplynulého týždňa najväčšiu radosť? Medzi najspokojnejších sa určite zaradia sponzori Scuderie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185844/ako-lewis-hamilton-jedinym-prispevkom-zarobil-svojim-sponzorom-pol-miliona-dolarov

keby som necital tento clanok, tak ani neviem, ze na satach ma vsetky tie loga. Videl som cerveneho Hamiltona a isiel som dalej. Teraz uz viem, ze ma malu pumu a modre HP+IBM. Vdaka, hned sa mi bude lepsie spat.

1 Like

HP a Shell jsou jediný co trknou do oka, zbytek většina asi vůbec nevnímá. Nicméně jak se Sirovi líbí mít na kombinéze Shell, což je jeden z největších ničitelů přírody? :rofl: :rofl:

On tie peniaze nezarobil, len vraj zobraznie tej fotky je reklama, ktora by inak stala tie peniaze. Vsetko podla prepoctu danej agentury.

Nech sa snazi, musi este zarobit dalsich 99.5M, lebo iny ako marketingovy osoh z neho aj tak nebude…

1 Like

Vettel,ktorý sa o ekológiu zasadzoval ešte viac,mal Aramco,čo je najväčší ničiteľ prírody.

1 Like

Ale pred tym, ako si isiel dalej si este zabil cas pisanim o Hamiltonovej kombineze. Preco robia ludia veci, ktore ich nezaujimaju ? Asi mas nudny zivot, tvarit sa, ako si nad vodou a pritom sa topis :smiley:

reklama ale nefunguje tak, ze tuto fanusik na fore vidi logo HP, ale nekupi si hned tlaciaren, takze to urcite nefunguje.

HP alebo ktokolvek dalsi s tym postom dalej pracuju, aby to dostali medzi ludi a dostali Hp medzi dve-tri zvazovane produkty v tej oblasti, to sa urcite takymito akciami podari. a potom o rok, ked si tu tlaciaren budes naozaj kupovat, uz sa rozhodujes len medzi Hp a jednym dalsim, aj preto, ze si to videl na kombineze ferrari. nemusi si ju hned kupit kazdy, ale obraty sa zvysia, oni zarobia. presne na takychto postoch a spolupracach. keby to nespravili, je na tom top mieste ina firma a ludia uz zvazuju tu.

3 Likes

A hlavne HP nezarába na predaji tlačiarní :smiley: .

3 Likes

Tady se zas sešlo expertů na obchod, marketing a sociální sítě. Se divím, že nesedíte v čele marketingových společností :grinning:

1 Like

Ty vies klasicky lepsie, co :hedgehog:

6 Likes

Vím líp, než kdo? Já tu netvrdím na čem zarábá HP. Oni jsou vlastně úplně mimo, že s Ferrari podepsali takovej deal, takovej mr rHapo ten ví, to je marketingovej mág a dokonce ti řekne, že v RBR žádný mocenské boje nebyly

Nevie ani prd, len to tu chcel roztocit a zasa nevydalo

4 Likes

Tak netvrdil bych, že rHapo ví prd, ale do marketingových strategií fakt nevidí.

Lol. Tento článok má jedinú hodnotu: reklama pre tú firmu Sponsorlytics :joy:

Pozreli si počet pozretí a lajkov a potom strelili nejaké číslo ako ekvivalent hodnoty reklamy s podobným zásahom. A tak sa firma, o ktorej ste doteraz asi väčšinou nepočuli, dostala až k vám :upside_down_face:

1 Like
  1. najlepsie plateny jazdec v 2024, a pritom ho zajazdil Rusell, hmmm :thinking:

Letos už znovu bude nejlépe placený jezdec s dalšími výhodami.

aha, takze najlepsie plateny jazdec, ktoreho zajazdil George Rusell. Tak to hej, to uz znie lepsie :blush: :smile: :joy:

Nejlépe placený jezdec všech dob. Takhle to zní nejlíp. :slightly_smiling_face:

1 Like

teda, najlepsie plateny jazdec celeho vesmiru, ktoreho zajazdi aj George Rusell :+1: :heart_eyes: