Kdo jede do Moskvy? Horner? Trump?
Ty a místní Jos, když si ho vyzvedl
Nechám to na Tobě, když si stále máte o čem povídat.
Aktualizace Hondy:
“Práce na motoru pro rok 2026 postupují v souladu s naším původním plánem. Podrobnosti samozřejmě prozradit nemůžeme, ale je to v souladu s našimi cíli.”
So mnou môžeš ísť Ferdo akurát tak do USA o pár mesiacov ak by si chcel.
Síce aj Moskva je v mojom bucket liste, ale až o pár rokov a rozhodne nie za tohto stavu. Zatiaľ musím teda objavovať krásy Severnej a strednej Ameriky.
USA mě neláká. Né že bych si tam neužil, krásy tam mají plno, ale když dlouhé cestování, tak Austrálie.
A pošleš fotky videa z YT, jako Jirka, kterej tvrdil, že byl v Kuvajtu?
Zní to ok, ale přece jenom bych radši četl, že motor je bez spolehlivostních problemů a výkon jenom navyšují😄
Pôvodne to mala byť Austrália, to je pre mňa no1 destinácia kde chcem ísť a ešte som nebol, ale na ňu potrebujem aspoň mesiac vkuse a to mi tento rok nevydá kvôli práci.
Ale je to ešte oveľa dlhšie cestovanie. USA máš tak 8-12 hodín, záleží ktoré pobrežie a mesto. A juhozápad je neskutočne krásny. V priebehu pár dní vieš precestovať pobrežie oceánu, púšť a ikonické “westernové” národné parky a zasnežené hory. A popritom sa môžeš zastaviť okúsiť kasíno vo Vegas. Chlapci z Eiskingu si to tiež pochvaľovali.
Neviem o akom Jirkovi hovoríš. Zase súdiš podľa seba, či čo to má so mnou spoločné?
Austrálie je velká jako Evropa bez Ruska. Dej si ruku na srdce kolik jsi míst v Evropě navštívil. Na Austrálii je i tři měsíce málo.
V Európe už celkom dosť. Máš pravdu s tou Austráliou, ale zas 3 mesiace vkuse sú nereálne popri práci a iných povinnostiach. Ten mesiac by som dal len juhovýchod a aj to by som nevidel všetko čo chcem, ale to sa ani nedá.
Každopádne keď tam pôjdeš niekedy, tak snáď sem pridáš fotky.
Né že bych se Austráli bránil, ale dnes by mě více lákalo Austrálii obeplout. Ale byl by to úkol s přesným harmonogramem, takže práce s bonusy. Proto dám přednost Jadranu, kde se směr plavby určuje podle nasliněného prstu. Kterým směrem fouká, tam plujem.