Ako je na tom vývoj nového motora Honda? Trápime sa, priznal Watanabe | Magazín F1 - F1online.sk

Kdo jede do Moskvy? Horner? Trump?

Ty a místní Jos, když si ho vyzvedl :man_shrugging:

Nechám to na Tobě, když si stále máte o čem povídat. :grin:

1 Like

Aktualizace Hondy:

“Práce na motoru pro rok 2026 postupují v souladu s naším původním plánem. Podrobnosti samozřejmě prozradit nemůžeme, ale je to v souladu s našimi cíli.”

So mnou môžeš ísť Ferdo akurát tak do USA o pár mesiacov ak by si chcel.

Síce aj Moskva je v mojom bucket liste, ale až o pár rokov a rozhodne nie za tohto stavu. Zatiaľ musím teda objavovať krásy Severnej a strednej Ameriky. :grin:

1 Like

USA mě neláká. Né že bych si tam neužil, krásy tam mají plno, ale když dlouhé cestování, tak Austrálie.

1 Like

A pošleš fotky videa z YT, jako Jirka, kterej tvrdil, že byl v Kuvajtu? :thinking:

1 Like

Zní to ok, ale přece jenom bych radši četl, že motor je bez spolehlivostních problemů a výkon jenom navyšují😄

1 Like

Pôvodne to mala byť Austrália, to je pre mňa no1 destinácia kde chcem ísť a ešte som nebol, ale na ňu potrebujem aspoň mesiac vkuse a to mi tento rok nevydá kvôli práci.

Ale je to ešte oveľa dlhšie cestovanie. USA máš tak 8-12 hodín, záleží ktoré pobrežie a mesto. A juhozápad je neskutočne krásny. V priebehu pár dní vieš precestovať pobrežie oceánu, púšť a ikonické “westernové” národné parky a zasnežené hory. A popritom sa môžeš zastaviť okúsiť kasíno vo Vegas. Chlapci z Eiskingu si to tiež pochvaľovali. :sweat_smile:

4 Likes

Neviem o akom Jirkovi hovoríš. Zase súdiš podľa seba, či čo to má so mnou spoločné?

Austrálie je velká jako Evropa bez Ruska. Dej si ruku na srdce kolik jsi míst v Evropě navštívil. Na Austrálii je i tři měsíce málo.

V Európe už celkom dosť. Máš pravdu s tou Austráliou, ale zas 3 mesiace vkuse sú nereálne popri práci a iných povinnostiach. Ten mesiac by som dal len juhovýchod a aj to by som nevidel všetko čo chcem, ale to sa ani nedá. :sweat_smile:

Každopádne keď tam pôjdeš niekedy, tak snáď sem pridáš fotky. :slight_smile:

1 Like

Né že bych se Austráli bránil, ale dnes by mě více lákalo Austrálii obeplout. Ale byl by to úkol s přesným harmonogramem, takže práce s bonusy. Proto dám přednost Jadranu, kde se směr plavby určuje podle nasliněného prstu. Kterým směrem fouká, tam plujem. :slightly_smiling_face:

1 Like