Ako jazdiť bez zavesenia: Nemôžem využívať obrubníky, hovorí frustrovaný Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Chvíľku to vyzeralo, že by Red Bull mohol vstať z mŕtvych podobne ako v Imole. Na konci Q2 držal jeho monopost krok s najlepšími a zdalo sa, že prehovorí do bitky o prvý rad, ale v Q3 sa predsa len prejavili obmedzenia monopostu RB20. Jeho kapitán Max Verstappen po chybe v poslednom pokuse odštartuje zo šiesteho miesta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155726/ako-jazdit-bez-zavesenia-nemozem-vyuzivat-obrubniky-hovori-frustrovany-verstappen

Takže nebude again Max? :frowning:

Minule vyhral tesne, tento vikend startuje hluboko v poli, po chybe, navic Monako, nevim co by se muselo stat, hromadny crash po startu. Taky bude mit za zady kamarada, ten by ho mohl poslat do svodidel, jen tak pro zabavu :pinched_fingers:

1 Like

Zajímavé že nebrečí když mu auto jede jak po kolejích.

1 Like

Mno, asi nejlepsi konstrukter vsech dob tak nejak slapl vedle. Ja si rikal, ze by odchazel kvuli nejake sukni, nebo ze mu zena rekla, “hele malo te chvalej, hned jdi”. Sem zvedavej, pokud prejde jinam, jak to bude vypadat. McLaren ani Ferrko takove divadlo okolo jednoho konstruktera nedelaj. Uvidime jak to bude.

1 Like

Pravdepodobne nebude, ale zase na druhej strane bude again AM :flushed:

1 Like

V dobrém i ve zlém. Nic než RedBull. :heart::green_heart:
@spineIesssheep nějaký nový

1 Like

1 Like

Tak pak dej vědět, jestli ten nový chuťově za něco stojí. :grin: Energiťák jsem neměl hodně dlouho.

to krasne ukazalo na problemy tohtorocneho redbullu.
Zda sa, ze vyvazenie a zavesenie bude achylova pata. Predpokladam, ze Singapur bude rovnako tragicky.
Asi az take uzasne auto to nebude. A opat sa ukazalo, ze ako vela vie Max z auta vytiahnut a Peraz ani fuk

Má to být něco s bezinkou, takže asi srajda… ale uvidíme…
Dal jsem to nachladit do mrazáku. :smiley:

Zapomněl jsem na to a mám to hrozně ledový, takže skoro necítím chuť. :smiley:
Ale asi to není úplně zlý. :smiley:

:smiley: V pohodě, tak já si to v pondělí koupím, mám ňáký blbý tušení, že se to v práci bude hodit. :laughing: