Ako fungujú mediálne hry? Russell po Katare chcel, aby sa ho pýtali na Verstappena | Magazín F1 - F1online.sk

Rivalita medzi Georgeom Russellom a Maxom Verstappenom je stále živá. V tejto chvíli čakáme na jej rozdúchanie, keďže chlapci sa už dlhšie nestretli na trati. Posledný incident sa odohral v Barcelone, ale ten pravdepodobne najznámejší prebehol vlani v Katare. Redaktor televízie Sky Ted Kravitz teraz odhalil vlastnú skúsenosť zo zákulisia celého incidentu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216239/ako-funguju-medialne-hry-russell-po-katare-chcel-aby-sa-ho-pytali-na-verstappena

Všetci vedia, že Džordžo je herec a krivák, nemusí mu Kravitz ešte pridávať.

7 Likes

Taky nechapu proc se Russella vice neptaji na souboj o treti misto v sampionatu, trochu to pripomina to neustale zabirani kocicek misto souboju na trati.

Cim viac takych v f1 tym lepsie…uplakane kuriatko Massa neni treba viac

Ja som dodnes nepochopil o co sa tam Russell snazil. Sam sa daval do pozicie nejakeho bojovnika proti Maxovej sikane, ale v ziadnom bode nebol schopny vysvetlit, aku sikanu ma vlastne na mysli. A uplne stratil vietor z plachiet, ked v tom “boji” ostal uplne sam a nikto z jazdcov ho nepodporil - naopak, vacsina jazdcov Maxa oznacila za tvrdeho ale feroveho supera. Prekvapilo ma ale nieco ine - ako je mozne, ze sa v Russellovom okoli nenasiel nikto, kto by mu povedal, ze zo seba robi len sasa? Ved bol ako Hiroo Onoda, ktory 29 rokov po skonceni druhej svetovej vojny v dzungli strielal do simpa.nzov a bol presvedceny, ze je vojnovym hrdinom, ktory vedie statocny a odhodlany boj. Lenze Onoda si zachoval aspon svoju hrdost, kym Russell tu svoju nechal v prvej zakrute v Katare.

7 Likes

Ja moc nechapu o cem je clanek. Ze chtel George komentovat Maxe? No to vime vsichni, vzdyt minuly rok to George s urcitymi prestavkami porad. No a Max na to reagoval tak, ze prohlasil, ze ho tyhle prestrelky nezajimaji a bylo.

To co si z toho pamatuji ja, je Max bez zajmu o toto tema a slzy v ocich George, kdyz tu kauzu komentoval. To je vse.

5 Likes

Hehe, to si pamatam ako sa Russell pri tom rozhovore takmer rozlozil a rozplakal. Neviem, ci sa mu tisli do oci slzy, lebo si predstavoval ako ho niekto sikanuje na zakladnej skole, alebo to mala byt sucast divadla alebo to boli slzy smiechu, lebo samemu bolo smiesne co tam splieta

3 Likes

Neni dulezite co kdy kde rekl Russell, vsichni videli nemozneho Emila na trati, tim se zapsal do historie, jako jediny mistr sveta co se jezdeckym stylem zasekl v motokarach a nikdy jezdecky nedozral, ani dusevne, bez berlicek v podobe niceni karier druhych pilotu a ucastech na amaterskych zavodech mu to totiz vubec nejede a v poli se zacne propadat :raising_hand_woman:

Ten kluk je multitalentovanej cavo. Uchytil by se klidne i jako herec.
Je skoda, ze tam krysak nezminil i svuj ridicsky talent. :))

3 Likes