Ako deň a noc. Vlani som dovolil tlaku, aby ma zničil, hovorí Antonelli | Magazín F1 - F1online.sk

V tejto sezóne sledujeme veľmi odlišnú verziu Andreu Kimiho Antonelliho. Taliansky pretekár potvrdil starú pravdu, že za rok nezabudnete jazdiť, ani sa za rok nenaučíte jazdiť. Kimiho pokrok má iné dôvody. Okrem zmeny pravidiel, ktorá je tým najviditeľnejším, je za zlepšením podľa jeho slov aj práca s tlakom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241771/ako-den-a-noc-vlani-som-dovolil-tlaku-aby-ma-znicil-hovori-antonelli

ja stale hovorim, ze dobre ze ho vtedy podpisal. keby ho podpisal az tuto sezonu, tak by si tym prechadzal teraz a pri boji o titul by to mal tisikrat horsie.

ps: keby mal kimi o sto bodov menej teraz, by bol aky suboj o titul :slight_smile:

Ak by si tym prechadzal tento rok, o titul by bojoval Russell, ktory by bol s prehladom v predu.

Na zaciatku rocnika mal vacsi potencial, ako Antoneli. Takze je jasne, ze na ukor Kimiho je George odstaveny na vedlajsiu kolaj.

Mercedes/Toto si uz majstra vybrali.