Max Verstappen v Japonsku priznal, že počas aprílovej prestávky bude vážne uvažovať o svojej budúcnosti vo Formule 1. Štvornásobný majster sveta je podľa vlastných slov znechutený a sklamaný z nového “baterkového” šampionátu. V mnohých smeroch sa tak jeho situácia podobá na to, čo v roku 2014 zažíval Sebastian Vettel.
Lebo nam vkladat svoje slova do ust nemusis. My vieme, ze akonahle F1 opusti, zivot pojde dalej a uzijeme si tie zavody uplne rovnako, ako ked sa teraz potackava mimo podia…
Emil v F1 reprezentuje detinskost, nikoliv uspesne mladi to uz prevzal Antonelli nebo Russell s Leclercem, at se na to clovek diva z jakekoliv stranky u nej vzdy bude mit jeden pocit ze se jedou motokary a ne nejvyssi liga. Bude zajimave sledovat co ma letos jeste pripravene, vypada ze uz vsechno predvedl.
Minimax je ako každý iný šampión. Keď vyhravaš tak ťa to baví ,keď nie tak si frustrovaný.Rozdiel je v tom že taký Schumacher,Vettel,Hamilton,Senna s tým bojovali.
Sak tebe, Bobikovi a Nigelovi by chybal najviac, vy ste tu hned nabehli so svojimi sr4ncami. Takze bohuzial, warakar ma pravdu, Formula 1 aj jeho fanusikovia to preziju, to vy hateri stratite zmysel zivota
Snad jsem ti aspon trochu pomohl ke tvemu smutku, mel jsem na mysli styl a pristup, ten Emiluv byl otresny, to uz nikdy neuvidime, to se napodobit neda, ostatni ano.
A jeho fans v tom pokracuju Uz vidno Josa, ako vsade spochybunje Russella a vie ze RB je uz v haji, tak nenapadne sa ho cez forum snazi vtlacit do Mercedesu.
Dufam, ze tento rok Hadjar zaberie naplno. Ked mal RB naskok a boli tam Marko-Horner, islo sa iba na Ver. Teraz potrebuju body z oboch monopostov.
Keby to boli ■■■■■■, tak nad tym kivnes hlavou a ides dalej. Ale pristavil si sa, tym padom ta to stve a zjavne sme trafili do cierneho
Praveze sa vyjasni, ako ked po dlehj noci pride svitanie
A na koho Norrisa, Leclerca, Piastriho, Antoneliho, Russella ??? Nie nie, vsetko su to v pohode chlapci, tym lkudne titul doprajem. Aj 5 v rade, aspon skocia pred Verstapena s Vettelom
Pred toho genialneho pilota, ktory v 2017/18 stratil titul, ked presiel radsej ku kolotocarom. Ale v Astone mal vybudodat supertim a vsetko mu malo sadnut, ako si sa tu ohanal A nakoniec nic……. len sklamanie. Este hories, ako minuly rok Hamilton vo ferrari.
To si nam sem pastol stats so sezony, ked bol minutu pred timovym kolegom a 2minuty pred zvyskom sveta ? No to musel byt namahavy rocnik, vsetko odkruzit na prvom mieste…
Za cias dominancie mercedesu si to rozdavali dvaja jazdci v predu, no za cias RB mala dvojka stare diely, aby toho galaktickeho jazdca neoberala o body a psychicku pohodu
Boze moj ty primitiv, to fakt sem naletis raz za 2-3 dni, ked ta mama pusti na internet a budes reagovat na moj prispevok v kazdom vlakne, ktore otvoris?
A potom este bez hanby napises, ze ja si chcem dookola pisat s tebou ty odkundes?
toto tu uz citam asi 20x uz skus nieco novsie vymysliet, vysokoskolak
Ja som reagoval na to co si sem pastol. A ty si si obhajil to svoje ? Nie venujes sa mne a mojej osobe zase A znova napis, ze ja si chcem pisat s tebou
Nie ja som okomentoval obrazok, ktory si sem dal. Ale co cakat od jednoducheho cloveka.
Ty si uz horsi a nudnejsi ako Honzik. Aj on je velakrat mimo a jeho argumentacia je casto uplne odvedci, nelogicka a biedna, ale ty si este aj oproti nemu uplny nymand.
Ked chces k veci (hoci to nema ziaden vyznam, lebo ty si len zatrpknuty hejter), tak ti dam jednu sancu.
Ano, je to z dominantnej sezony, ked mal RB dominantne auto, no mal ho aj Perez, kedze neboli v boji o titul proti niekomu inemu, a predsa Perez jazdil oproti Maxovi biedu.
Cim to je, ze nikto v historii nepodal taky sezonny vykon ako Max, hoci niektori mali auta porovnatelne alebo lepsie?
Za cias dominancie Mercedesu si to rozdavali dvaja jazdci? Nejako ti vypadla ta cast, ked v Mercedese jazdil Bottas. A to Mercedes 2020 bol este dominantnejsie auto.
Ja tu nie som na to, aby som sa porovnaval, alebo vnucoval niekomu. Ja si precitam a reagujem. To sa na fore robieva.
Ty prides s falosnymi dristami a potom miesto obhajenia vlastnych dristov zase zalezies k tomu istemu a to je odbacanie od temy a pisat krcmove dristy o uzivateloch, ktori ta konfrontovali.
A si v koncoch ako vzdy. A potom pride krutenie, ako tocena zmrzka
No lebo RB. Lebo mal vsetko starsie, ako Verstapen.
Uz minule som ti tu pisal porovnanie s Bottasom, ked si ho ako priklad vytiahol pocas dominantnej sezony mercedesu a vyhorel si… zase si sa len krutil ako h***o pod lopuchom. To je to jedine co ti tu ide.
A toto je dalsia tvoja uchylka, na ktoru si uz dostal odpoved, ale ty sa budes hrat dalej na hlucheho, slepeho…..
Lebo vzdy ked bol medak tutifrity dominantny, mal ho aj ten druhy jazdec. Bottas dokazal kradnut Hamiltonovi PP, aj prve miesta. Rosberg to iste, plus zmakol aj titul.
A na starych dieloch, ako dostavali dvojky v RB by Hamiltona nikdy neohrozili a bol by za dominantneho jazdca s hviezdnou tychlostou A to sa presne roky snazili robit Horner s Markom..
A este k tym kolegom v time. Hamilton mal vedla seba majstrov sveta ‘‘Alonso, Button, Rosberg’’
Koho tam dostaval Verstapen ? Od cias Ricciarda ho nikto neohrozil a este aj Rici mal pruser ak na neho utocil
Tak sa uz zobud z toho vlhkeho sna.
Bottas neziskaval PP a prve miesta ? Pisal som ti uz o tom nemaly sloh a tam si zavrel hubu a tu to vytahujes znova ako pokazene radio……………..