Ako Alonso provokoval Rona Dennisa s prezretou broskyňou | Magazín F1 - F1online.sk

@airobot
Když jsem jednou byl ve fašisticku, tak tam měli na břehu nějaké řeky nějakou historickou cukrárnu. Bohužel řeka se rozlévala příliš často a uklízení od bláta dělalo velké problémy. Až jednou někoho napadlo preventívně napouštět cukrárunu pitnou vodou. No a když už tam voda byla, tak se do cukrárny netlačila bahnitá voda z řeky.

Jak voda opadla, tak stačilo cukrárnu pouze vysušit.

Mám chatu u Sázavy, tak možná pouvažuji o tom že bych ji preventivně každé jaro napustil vodou ze studny.

Pokud jsou tam záplavy pravidelné, tak by se to vyplatit mohlo. Tamní podmímky neznám, tak neumím správně poradit. Zbytečným zaplavením by sis taky nepomohl.

:+1:

Už mi docela začíná scházet zelený Aston No.14.

2 Likes

mohol by si si to tam upravit na kupele.
image

dobře ví, co dělá

… no, jedl broskev :grinning:

2 Likes

Neříkal nahodou @Ferda, po nepříliš lichotivém ohodnocení Gaslyho na SkySports atd., že si počká na šéfy týmů? :face_with_hand_over_mouth: :sweat_smile:

2 Likes

to říkal, @Ferda tady to máš od šéfů týmů :stuck_out_tongue:

Alpina ako dalsi team nedalo crash testy

@spineIesssheep
Registruji. Dle mě je Albon nějak moc vysoko.

To je celkem běžné. Je mnohem jednodužší čumák zpevnit, než zjistit, kde naplácali zbytečně moc materiálu.
Do jara času dost.

U Alpiny to nepřekvapuje, ty to předělávají na Ferrari 2023, pojedou čistě top speed :smiley:

Zajímavé věci, celkem souhlas. Hama bych dal asi výše. Alonso je tak špatně šéfy týmů hodnocený až je až druhý :smile:

2 Likes

Trochu si to prikraslil. PK bolo 7 a PJ len 10. Viem, ze si nechcel klamat,ale najprv si to treba overit. :wink:

Velmi zjímavé čtení od Dana :slight_smile:

1 Like

obrazek

2 Likes

Ferdo, zase to mas zle!!!
Dennis do 1981 nebol sucastou timu McL. Zacinal ako mechanik, neskor viedol Projekt Four Racing s podporou Marlbora v seriach F3 a F2. Az od 1981 sa stal spoluvlastnikom a sefom McL, preto s nim nemohol ziskat tituly v 70 tych rokoch. Over si to, lebo sa tu zbytocne zhadzujes.:wink:

Nachytal jsi mě na hruškách. Ron převzal vedení týmu až po úmrtí Bruceho.

1 Like