Ron trpí depresema
Keď ti tú zlatú žilu vyoperujú.
To je dneska pomaly tak obvykle ako senna nadcha
Veru tak. Ale tvar hlavy má Alonso skôr z Traja kamaráti a Jerry.
Ještě stále má co dohánět. A Horner taky nestojí moc daleko a zrovna se veze na vítězné vlně.
Raz darmo, mas ho precitaneho jak akciovy letak z Lidlu Ten Alonso ma viac obrannych mechanizmov ako polka zivocisnej rise…
Jedna technická otázka mimo téma, ale použitelná při záplavách.
Jak jednoduchým způsobem zabránit, aby se do zaplaveného domu nedostalo bahno, které mnohdy nadělá více paseky, než voda?
Alonso je síce krivák a rozvracač tímov, ale to by bol v roku 2007 v McLarene snáď každý jazdec s ambíciou získať titul. Z jazdeckého hľadiska by si zaslúžil určite viac ako len dva tituly.
Týmto nijako neobhajujem jeho správanie, chcem len tým povedať, že niekedy to je v klube piráň nevyhnutnosť. Keby nemal takú povahu, tak by pod Briatorem neuspel.
Naťahať si okolo baráku sieťku s malými otvormi? Voda síce cez ňu prejde, ale bahno sa zachytí v tých otvoroch.
Pytle s pískem, nic jiného nefunguje.
na letaky odporucam inak appku Kupi, je tam vsetko, akcie, samotne letaky, atd
Pod Briatorem by Alonso uspel tak ako tak, tym som si isty. Briatore Alonsovi chodil po nociach skrabkat vajka tak ako teraz chodi Wolff Hamiltonovi. To je ten dovod, preco ma Alonso dva tituly, Briatore staval vsetko okolo neho(mal na to padny dovod, o tom ziadna, Alonso s Raikkonenom boli jedini, kto pre Schumachera predstavoval hrozbu) a vyslo im to, zlozili super team, super auto a Alonso je super pilot. Ale potom uz to nevyslo ani raz. Raz bolo zle auto, druhy raz moc silny teamovy kolega, raz zle motory… Jazdecky je Alonso na vysokej urovni, ale nema ine vlastnosti aby mohol zopakovat to co v rokoch 05/06.
aje, ty už taky duchoduješ?
doba je zla, je treba sa pozerat v obchode na akcie no
říká člověks noťasem za 55k
Checknem to, dik Nainstalujem zene a moze sa bavit
no ved o tom to je predsa, vies jak vravela Merkelova - usetreny sekel je vydelany sekel na akciach som usetril a za usetrene kupil delo stroj
potom mi nepis, ze na teba kvoli tej appke nema cas ale
Toho sa nebojim, bude studovat po nociach ked krmi syna