Akí sú traja najlepší piloti v histórii Red Bullu? Max, Max a Max, odpovedal Coulthard | Magazín F1 - F1online.sk

Co by tam robil prosimta, ten aston nema na to zvladat verstappenov level

Level agresivity?

Koleso na koleso beriem prave preteky s torpedami Silvirstone, Brazilia, Saudska. Spanielsko neviem preco si spomenul, kedze tam sa Hamik vyhol zrazke a nakoniec vyhral takze opat vdaka rozumu ziskal body. Ale s tou Imolou mas pravdu, to je nieco na styl Monzy, Hamik sa tam nechal vytlacit a nakoniec prehral takze tam mal zosrotovat Maxa. :smiley:

V poslednom kole AD nemal sancu ferovo vyhrat. Jeho jedinou moznostou bolo zostrelit Maxa a dufat, ze Max DNFne a Lewis bude schopny dojst do ciela po ten bodik

Level sampionskeho mindsetu

1 Like

Nj posledne podium v zivote

ty robis Alonsovi kvalitnu medvediu sluzbu.

2 Likes

Ty zas ani nevíš co bylo minulou sezónu, to se pak těžko diskutuje

1 Like

Ja s tebou ani nediskutujem

1 Like

Tak jestli se chce bavit o mentalitě šampiona, tak nemá psát takový nesmysly, každej dobrej mistr světa se musel vypořádat i se slabší technikou, zato Max řekne, že když pujde Newey, tak chce za ním :grinning:

Ještě, aby jo, když to neumíš

Co by jste dělali, kdyby Max vytlačil z AM Alonsa? :stuck_out_tongue:

1 Like

Omlatil bych to tobě, ježkovi a dalším o hlavu, jak tu flušete na AM

1 Like

Tak podle mě se to fakt nestane, jakože faaakt nestane.
Ale právě když koukám jak moc cpeš Max do AM, tak mě právě napadlo jestli jsi si promyslel možnost, že by poslal Alonsa do důchodu. :slightly_smiling_face:

Já cpu Maxe do AM? :grinning:

Mluvíš o tom tady víc než je vhodné :smile:

2 Likes

A ty jsi měřítko toho, co je vhodné jo? :stuck_out_tongue:

Poslední závody se moc nepředvedl, se zvýšenou konkurencí podléhá tlaku a je porazitelný jako každý.

Bono do Sparty nejde.

Ako konkretne ho zvyhodnil? Max nemal tymto rozhodnutim dovolene nic navyse, nez Sir.