ja teda na tej vlne ake je to mega super wow niesom a je mi luto, ze uz aj Eisele a spol. do toho spadli
show bola, ale bola umela, nemalo to skoro nic spolocne s pretekanim, vsetko bolo len o tom, kedy komu vypne baterku; utocny rezim bol prilis silny a je nastaveny zle, pretoze to ze potom pride “ferova” odveta vlastne odporuje akemukolvek principu pretekania: ak si rychlejsi, mas predbehnut a ujst, nie ze potom ta spomalime, resp. superovi nabijeme a teda sa to otoci
aspon kusok zaujimave bolo sledovat, ako sa naucili, ze nema zmysel predbiehat pred parabolicov, dokoca tusim Max skusil 1-2x neutocit ani do prvej sikany, aby to rozbalil naplno pred 2. a skusil potom ujst v lesmach, ale nakoniec bol nuteny aj tak predbehnut, pretoze auto pred nim “zaradilo spiatocku”
predbiehanie bolo od nepamati o tom, ze jazdec musi byt o nieco (niekedy dost) rychlejsi a ze musi do toho nieco dat a podstupit aj nejake to riziko, teraz vidime este horsie obiehanie ako s DRS, pretoze teraz je jazdec casto akoby v pomalom pruhu na dialnici a tym to konci
a DRS vlaciky potom nasledne vlastne “vyrovnali” ten umely efekt a DRS pomahalo len uskutocnit samotny manever, nedavalo tak velku vyhodu; tym nechcem chvalit DRS, som rad ze sme sa ho zbavili, som jeho velkym odporcom, ale stale mi prislo lepsie, ako toto teraz
cela podstata “bud do 1s a potom mozes viac” je proste nezmysel
dajme im 3 az 5 kol na preteky pre kazde auto, ked si to zapnu, narekuperuju povedzme viac, alebo budu moct minut viac, to je fuk, vysledok je takmer rovnaky a nech to kazdy pouzije kedy chce, ked uzna ze je to najlepsie: niekto pri utoku, niekto pri obrane, niekto v in/out lape ak je rozdiel v strategii proti superovi 1 kolo, aby urobil rozdiel a bude to maximalne ferove a sportove
ja nechcem 10 vymen za kolo, ja nechcem lamat rekordy v “pocte obehnutych”
ja chcem manevre, ktore ma dvihnu zo stolicku, chcem manevre, kde si poviem ze “wow”, chcem, aby sa opat cisto pretekalo; pozrite si Dijon 79, to je pretekanie a ziadne DRS ci kyseliny k tomu netrebalo