Jasne ale tak to su tendencne nadpisy, clanky a casto aj tu ucelne trollovacie komenty
Myslim si, ze fanusik tvojej kapacity si s tym nemusi lamat hlavu (mysleno v dobrom)
Jasne ale tak to su tendencne nadpisy, clanky a casto aj tu ucelne trollovacie komenty
Myslim si, ze fanusik tvojej kapacity si s tym nemusi lamat hlavu (mysleno v dobrom)
Najlepší je Lui ten by vyhral titul aj v Astone 
Pepo, antipatie jsou jen u fandů Maxe a RBR, kteří prostě nepřipustí, aby se o ostatních jezdích mluvilo pozitivně a zároveň ani nezvládnou kritiku a kritické myšlení. Ježek a spol tu neustále mají potřebu shazovat a urážet názory jiných.
Ty sam mas antipatie voci Maxovi tak o com tu točíš ???
Jaké antipatie? Když jsem tu v neděli psal, že byl ve své lize? nebo jaké? 
Takze ty mas Maxa nakoniec rad? Tak potom beriem spat 
No to by si měl a měl by ses mi tu omluvit
No a ak vyhra Piastri napr., môzme objektivne povedat, ze titul vyhral najlepsi jazdec ?
Ano můžeme, proč by ne?
Jdi to auto řídit ty. Vyhraješ pět závodů a budeš slavný. 
Podla mna mozeme povedat ze vyhra pilot v najlepsom aute
Kdyz vyhraje Oscar, tak muzeme klidne rict, ze vyhral nejlepsi pilot. Proc by ne? To neni zakazane. Objektivitu, bych do toho netahal.
Jen mam nekdy pocit, ze na tomto foru se nesmi rict, ze nejlepsi pilot je Max Emilien Verstappen. Ale to bude urcite jen pocit. 
V aute RB 21 jezdili, nebo jezdi tri piloti. Max, Liam,Yuki.
Liam po trech zavodech skoncil s bilanci 0 bodu, Max v te dobe ziskal 61 bodu a Yuki s juniorkou 2 body. Po prestupu ma Liam s juniorkou 30 bodu
Yuki ziskal po prestupu do, podle nekterych zde “nejrychlejsiho auta na rostu”, 26 bodu.
Klidne se muze argumentovat rozdilnou technikou, pristupem a autem na miru a tvrdit, ze Max neni nejen nejlepsi, ale je s bidou prumerny. Klidne. Jak je libo, pokud tam budou rozumne argumenty pro a proti, i si to rad prectu.
Jen bych si rad ponechal svuj nazor, ktery sdili i spousta lidi obeznámená s kolotocem F1 o neco lepe nez zdejsi forum , ze Max je proste nejlepsi. 
A rad priznam ze je to muj subjektivni nazor. Byt dodam, ze je znacne podporen nazory jinych, jakoz i fakty.
Bohužel jiné argumenty nebereš, pokud má někdo jiný nazor, tak zbaběle reaguješ maximálně přes třetí stranu. 
Bola by to celkom paráda, ak by to Max uchmatol spred očí najmä tomu slizkému Brownovi
, uvidíme
, každopádne bude zaujímavé, ak by to šlo až do AD, to by bolo najlepšie. 
Vidím v tom mierne podobnosti, zjavne toto bude buď prípad prvého schumiho titulu tj. vyhral lepši jazdec na o niečo horšom monoposte, alebo to bude prípad 96, kedy vyhral horší jazdec na lepšom aute (Dejmonko = Lando).
To si síce párkrát túto sezónu napísal v nedeľu, že Max podal výborný výkon, ale potom pri otázke, či je najlepší pilot sezóny si ho zhejtoval a neodpovedal si, kto teda je najlepší podľa teba. 
Tak prečo potom nemôžeš povedať aj že sezóny 2010 a 2012 vyhral najlepší jazdec a furt riešiš len auto? 
To, že jsem ukázal na jeho chyby, tak jsem ho zhejtoval? Hejtovat tu chodíš ty, se povídej co neustále píšeš na adresu jezdců McL.
Ok, tak kto je teda podla teba najlepsi pilot v doterajsom priebehu sezony?
Jestli nerozumíš F1 a tomu, že jde o kombinaci jezdce a techniky, tak nemá smysl se o tom vůbec bavit
Podle mě jsou tam 4 piloti, co jsou víceméně podobně na tom za celou sezónu a ukáže se v posledních závodech, kdo z nich dokáže mít lepší sezónu, než ostatní (Russell, Max, Piastri a Norris)