Ak sa Aston Martin ocitne v monackej bariére, prvým podozrivým bude prevodovka | Magazín F1 - F1online.sk

Zvládnuť celý monacký víkend bez nehody nie je žiadna hračka ani vo fungujúcich monopostoch. Piloti Aston Martinu však budú bojovať s hendikepom v podobe prevodovky, ktorá si miestami robí, čo sa jej zachce. Fernando Alonso avizuje, že prípadné chybné preradenie môže mať katastrofálne následky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234645/ak-sa-aston-martin-ocitne-v-monackej-bariere-prvym-podozrivym-bude-prevodovka

Nando to zvladne a bude isto fialovy minisektor :+1:

Opakovaný vtip přestává být vtipem. Snad radši napište co jim funguje.

Ještě se neodjel ani metr tréninků a Alonso už má nachystané ručníky hezky v komínkách.
Starý Stroll musí takového jezdce milovat. :heart:

Ferdo, historii, fakta a prohlášení jezdců nepřekroutíš, i když se hodně snažíš

Gumy od Pirelli.

Na Alonsové ručníky by mohly sázkové kanceláře vypisovat sázky. :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

While gear syncing is needed most times cars go out on track, Stroll said Aston Martin has to do this every time the car goes below a certain speed.

“Every time we’re under like 40km/h, we lose sync of the gears,” he said. "So we have to re-sync gears.

"So here, for example, every time we go through Loews Hairpin, we’re going to lose sync completely of the gears.

“Then we’re going to have to sync those again, which is huge laptime [loss] every time you have to sync the gears.”

Jj, Stroll taky hází ručníky co?

Při tom tempu a vzdálenostech, které ujedou, snad musí fungovat jakékoliv gumy. Ale vážně, tohle je tak hrozné, že by fakt snad bylo lepší o nich začít psát, až se nějak normálně zařadí mezi ostatní týmy. No ale co už.

Jsem psal už v prosinci, že bude mít Aston velké problémy s převodovkou. To jsem byl za lháře a teď mi to předhazuješ jako argument, proč Alonso háže ručníky do ringu. :squinting_face_with_tongue:

Alo říká jak to je, ten se nevymlouvá jako Gasly

Co mají Alonsové ručníky společného s Gaslym?

Tvojí natvrdlost a ulhanost

Tvé odpovědi jsou nějaké zmatené.
Zase jsi to s fetem přehnal?

Co já vím, kolik sis zas těch prášků nasypal, nezajímá mě to