Ak Russell prehrá s Antonellim, bude to malér, upozorňuje Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Nasledujúce dva roky môžu rozhodnúť o budúcnosti Georgea Russella. Bude musieť ukázať, že vysoko prevyšuje novú hviezdu Mercedesu Andreu Kimiho Antonelliho. Ak sa mu to nepodarí, Günther Steiner ho varuje pred tým, že si zarobí na veľký problém.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170915/ak-russell-prehra-s-antonellim-bude-to-maler-upozornuje-steiner

Npovazujem za velmi pravdepodobne, ze Russell prehra s Antonellim. Ovela viac sa obavam toho, ze Antonelli schyta ten povestny “naklad”.

3 Likes

Aaaale, ved to iste sa rozpravalo o Ricciardovia Norrisovi. A pozrite ako v pohode to dopadlo

Russel ho zožerie

Ja ako fanúšik Mercedesu mám z teto dvojice trochu obavy… Russell je síce rýchly ale akosi v ňom stále nevidím majstrovský materiál a hlavne je trochu zákerák (politik). Kimi no uvidíme. Asi nám zostáva si na to iba počkať.

1 Like

Bolo by to crikey pre latteboya.

1 Like

Len nech hype-uju Kimiho. Potom uz len pockat na vypisanie kurzov a nalozit na Russella, ze ho v sezone porazi. :moneybag:

Tohle může dopadnou dost libovolně, určitě bych zrovna na toto nechtěl sázet.
Osobně si spíš myslím, že Kimi se moc nepředvede a hype nenaplní, ale není to nijak radikální názor a opak by mne zas tolik nepřekvapil.
A Russell je téma samo o sobě - může se o odchodu Lewise hodně rozjet (a mimo jiné zadupat Kimiho do země), ale taky se z té nové pozice může totálně sesypat.
Přijde mi, že se vedle Lewise naučil spíš politikaření, ale vzhledem k problémům Mercedesu nebyl nijak moc pod tlakem. Nebylo od nich moc očekávání a navíc z něj pořád dost tlaku odebíral právě Lewis. Sezóna 2025 bude pro George v tomto ohledu hodně jiná, najednou bude pod tlakem primárně on - uvidíme…

Nie som fanúšik Georga. Nikdy ma neohromil. Ale preukázal, že rýchlosť má a aj keď rád búra, tak bude búrať menej ako mladý nevyjazdený, ktorý vyzerá, že by mohol mať rýchlosť, ale aj to musí ešte preukázať. Takže by som si bez váhania stavil na Georga.

Russell už má dost zkušeností na to, aby nedostal od nováčka stejný kartáč jako kdysi jeden od Hamíka. :smile:

Dúfam, že Kimi sa s tým popasuje minimálne tak dobre ako Piastri a vznikne tým druhá kvalitná a vyrovnaná dvojica na gride.

V poslednych rokoch je trend taky, ze novacikovia potrebuju minimalne sezonu na to, aby sa vobec adaptovali. Ci to boli priemerni jazdci ako Tsunoda alebo extra talent ako Piastri, prva sezona v F1 bola z hladiska vykonnosti podpriemer (ak by sme ich mali hodnotit ako ostatnych pilotov a nie ako novacikov). Russell mozno nie je level Verstappen, ale rychlost a skusenosti ma a je lepsi od priemernych pilotov.

Preto si myslim, ze prva sezona pojde jednoznacne za Russellom. Pripadna druha uz by mohla byt zaujimavejsia (podobne ako to je pri dvojici Piastri - Norris). :slight_smile:

2 Likes

To zase nie je az tak prekvapive, ze elity ako Tsunoda, Zhou, Schumacher alebo Latifi potrebovali rok na “adaptaciu”. V podstate sa neadaptovali nikdy.

tak yukiho by som nedaval do rovnakeho vreca ako ostatne elity, tie nikoho nikdy neporazili.
ale yuki je lepsi ako Ric, aj ako DeVries.

Osobne by me vice trapilo nez nejaky nastup novacka fakt, ze muj sef vice povida v mediich a obdivuje meho soupere Maxe nez me …

3 Likes

Ja si spis myslim , ze to dopadne jako Max a Gasly / Albon …

A Piastri? Ten tiež minulý rok výrazne strácal na Norrisa a začal ho dobiehať až posledné mesiace.

Proč se teď řeší, co se stane, jestli Russell prohraje s Antonellim. Pravděpodobně neprohraje, to by Kimi musel být ještě větší fenomén, než od něj očekává Toto Wolff. A pokud by se to snad stalo, tak zase bude záležet i na dalších faktorech (poruchy, třeba i zranění nebo nemoc…). Že by ho “smázl” se opravdu nedá očekávat.

1 Like

Me prijde ze Russell se po boku Hamiltona nenaucil vubec nic.

1 Like

Najoblubenejsi Totovi piloti
1 ㅤㅤHamilton
1 ㅤㅤVerstappen
2 ㅤㅤAntonelli
63 ㅤ Russell

5 Likes