Ak niekto s Ferrari uspeje, tak Lewis, nazdáva sa Bottas | Magazín F1 - F1online.sk

Získať titul s Ferrari nedokáže len tak hocikto. Svoje by o tom vedeli povedať napríklad Fernando Alonso a Sebastian Vettel, ktorým sa to v priebehu rokov nepodarilo aj napriek tomu, že boli považovaní za najlepších z najlepších. Valtteri Bottas však verí, že tam kde neuspeli Španiel s Nemcom, uspeje jeho bývalý tímový kolega Lewis Hamilton.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142075/ak-niekto-s-ferrari-uspeje-tak-lewis-nazdava-sa-bottas

Bottas do mercedesu :face_with_hand_over_mouth::joy:

Leclerc ne ?! :thinking:

Co ine ma bottas povedat :grinning:

Leclerc ještě tleská z jeho příchodu. Nemá čas na úspěchy.

Jak ty vlastně vidíš duel Ham Lec?

Že by to Ham měl snadnější kdyby byl (Bottas) vedle něho :smile:

Ani jsem nad tím popravdě nepřemýšlel.
Je mi to asi jedno. :slight_smile:

Obranny mechanizmus

Čeho? Snad prohrajou oba a nevyhraje ani jeden.

Skôr by som to preformuloval, že ak vôbec niekto uspeje s Ferrari, bude to úspech.

“Niekoľkonásobný vicemajster sveta”. To znie perfektne, musí to byť úžasný jazdec! Má niekto štatistiku, kto má najviac týchto titulov?

Bottas se snazi, ale ten zaver v Mercedesu mu moc nevysel, cesta zpatky tam spise nepovede. :bowing_man:

Akoze nevysiel?:flushed: V Madarsku ukazkovo odrovnal superov,hlavne z radov malinovkarov. Krasna ukazka timoveho hraca.:grin:

1 Like

@Hedgehog už sa zistilo ako sa Hamilton dostal do Ferrari :smiley:

2 Likes

Jde o to ze Hamilton hnal Bottase dopredu, bez nej by ta wins zrejme nemel, mozna jedno dve, si myslim.