Třeba tohle, kde je zcela jasné jak to Prost zcela záměrně zatočil velký kus před zatáčkou?
Nebo snad tohle video?
Třeba tohle, kde je zcela jasné jak to Prost zcela záměrně zatočil velký kus před zatáčkou?
Nebo snad tohle video?
Tieto videa mam napozerane a vidim tam tvrdu obranu Prosta a riskantny brzdny manever Sennu,ktory skoncil koliziou. Z mojej strany vidim, ze Senna zostrelil Prosta. Nevidim tam umysel,ty ano. Asi mas nejake zvlastne schopnosti vidiet do mysle ludi, ja nie.
Dufam,ze potom aj v Silverstone 21 si videl Sirov umysel zostrelit Maxa, alebo mas len selektivne schopnosti,kedy sa ti to hodi a kedy nie.
Nechám Tě při tom, když jsi tak silně věřící Prostého Jehovy.
Toto ti našepkala tvoja selektivna schopnost citat myslienky? Mozem ta uistit,ze sa mylis.
Btw. preco Chucky nehovoril o manevri Sennu ale Prosta, ked nadhodil Piastriho vyradenie Maxa po starte, aby on mohol vyhrat. Po starte v Suzuke Senna odpalil Prosta, nie opacne. Odpoved je jednoducha. Masirovanie mozgov britskymi mediami a vytvaranie len jedinej vlastnej pravdy zanechava neblahe nasledky na novej generacii a Norris je toho ziarivym prikladom.
I přes monitor vitím, že máš Prostovské růžové brýle tak silně přilepené k hlavě, že je jakákoliv další diskuze zcela zbytečná.
Záměr Senny v roce 1990 jsem nikdy nepopíral. Dokonce i sám Senna tehdy veřejně prohlásil, že to Prostovi vrátí a že ho sejme.
Diskuze o Emilovi a dalších je pouze ubohý pokus odvrátit pozornost od dvojky Prosta s Balestrem jinam, takže túdle.
Suhlasim. Senna sa tam pchal do medzery, ktora tam v mojich ociach jednoducho nebola. Prost mal plne pravo to tam zavriet.
V kazdom pripade to bola zo Sennovej strany uplna stupidita. Bol to manever, ktory si minimalne vyzadoval velku mieru ohladuplnosti a spoluprace zo strany Prosta. Ak co i len trochu veril, ze sa jej docka v situacii, kde Prost viedol sampionat a mohol si pre zisk titulu dovolit vzajomnu koliziu, velmi vazne by som spochybnil jeho inteligenciu.
Aj keby sme si pripustili, ze Senna len Prostovi vracal umysel z roku 1989 (ktory tam podla mna z Prostovej strany nebol), tak je to pre mna neporovnatelne. V 80. a 90. rokoch sa jazdci v F1 este zabijali (vsak je aj ironia, ze zrovna Senna spravil taky manever), Prost v Suzuke 1989 nikoho neohrozil, kym Senna v roku 1990 vysokorychlostnou koliziou umyselne ohrozil na zivote seba aj Prosta pre zisk majstrovskeho titulu.
Pre mna je to absolutne neakceptovatelne.
Všechno tohle je věc už pouze podružná.
Mým úmyslem vstoupit do téhle diskuze bylo pouze informovat, Senna nebyl ten, který si tyhle záměrné havárie začal, ale že to byl Prost, aby si zajistil titul.
Aj ha mozem napisat:
I přes monitor vitím, že máš Prosennovské růžové brýle tak silně přilepené k hlavě, že je jakákoliv další diskuze zcela zbytečná.
Nic to vsak nemeni na skutocnosti, o ktorej sa bavime.
Ja som Ferrarista telom a dusou a v roku 89 som nemal najmensi dovod fandit ktoremukolvek pilotovi Mekaca a bolo sumafuk,kto ziska titul. Moj pohlad na incident bol vtedy taky isty ako dnes. Napisat, ze mam kohokolvek ruzove okuliare je totalna blbost hodna vysmechu.
Né k výsměchu, ale k pláči je sledovat jak ani ve zralém věku nekteří nedokážou po téměř 35 létech sundat klapky z očí.
No co uz, asi ma antitabor priradi k taboru malinovkarov,ked uz mame na mnohe veci podobne nazory.
Mnohe alebo len tato jedna?
Pekne si popisal seba, za to .
Mnohe, hlavne z roku 2021.
Bohužel jsem popsal Tebe.
U Tebe se totiž nejedná o soudnost, ale o vnitřní přesvědčení a skutečná pravda v tom nehraje žádnou roli.
Ale vsetko to,co pises o mne plati aj na teba. Uvedom si konecne, ze co vytykas mne, robis to iste len v opacnom garde.
Tvoje presvedcenie o umysle Prosta zostrelit Sennu nie je podlozene ziadnymi ani len nepriamymi dokazmi, ale ty to tu prezentujes ako fakt. Ved to je tiez len tvoje vnutorne presvedcenie a skutocna pravda v tom nehra ziadnu ulohu.
Preco mne vycitas svoje vlastne spravanie. Chybu hladaj najprv sebe a ked najdes odpoved,daj vediet. Dalej odmietam viest s tebou na tuto diskusiu, lebo je bezhodnotna.
To je celý Ferda. Bude poučovať o zaujatosti ale potom si prečítaš čo píše na adresu Senny, Schumachera alebo Verstappena a človek má jasno kto je zaujatý
Viem a nemam problem so ziadnym nazorom, ved sme ludia roznorodi. Neberiem mu pravo na nazor, nech je niekedy aj dost uleteny. Nepaci sa mi vsak, ked ma niekto kritizuje za nazor len preto, lebo jeho nazor je iny. To potom uz nie je diskusia.