Aj Vasseur sa ospravedlňuje fanúšikom: V Miami sa stalo takmer presne to isté | Magazín F1 - F1online.sk

Keď už ani šéf Ferrari Frédéric Vasseur nehovorí o dobrom výsledku a nevyzdvihuje zlepšenia svojej stajne, tak vieme, že je zle. Po kvalifikácii sa aj francúzsky manažér ospravedlňoval fanúšikom a vysvetľoval, čo sa vlastne pokazilo, že sa ani jeden z pilotov v červenom nedokázal prebojovať do Q3.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199241/aj-vasseur-sa-ospravedlnuje-fanusikom-v-miami-sa-stalo-takmer-presne-to-iste

Zda sa, ze clickbait mal byt: Fred konci po nedeli :smiley: Nie Christian :smiley:

Ferrari nie je v kurze :smirk: Uz skoro 20 rokov nevideli titul, ale to nevadi, Vasseur sa nema coho bat. Aj takemu Wolffovi sa podarilo nechat spadnut dominantny team na nejake 4te miesto minuly rok, ale tiez v pohode, ani on sa nema coho bat :upside_down_face: Ale Hornerovi padne team z dominantneho na druhe miesto a uz sa podla vsetkych pod nim trasie stolicka :rofl:

4 Likes

Ale to souvisí i se sexuálním obtěžováním Hornerem a tragickými výkony druhého jezdce (tj. ztrátou jistého PK).

To sexualne obtazovanie bolo uz konecne dokazane? Ci stale je to len “jedna babka povedala”, takisto ako asymetricke brzdy co sa tu bez dokazu stale omielaju?

A co ma druhe auto spolocne s Hornerom?

1 Like

Jde to k soudu.

Neschopnost donést PK s dominantním autem?

Vždyť Marko říkal, že kvůli ztrátě PK nedostanou zaměstnanci prémie.

… tak maj filozofii spoléhat jen na Maxe a vše mu podřizovat, žel pro ně Max už na to nestačí, to je daň za tento přístup :man_shrugging:

Ferrari je an tom tak zle, že ani neplatí jazdcom. Ptm musí Leclercova žena chodiť v jeho saku z 2022.

2 Likes

Jaký zase dominantní auto? Však 2024 bylo hodně vyrovnané.

:100:

1 Like

Od tý doby, co tam je, tak to Ferrari nejde.

1 Like

V ktoromze to roku s dominantnym autom nedoviezli PK? :upside_down_face: Lebo ak mi chces povedat, ze minuly rok bol v podani RBR ci Verstappena dominantny, tak rovno mozeme tuto debatu ukoncit

A co ma Hornerova stolicka spolocne s premiami zamestnancov? Zamestnanci rozhoduju o tom, ci Horner moze alebo nemoze zostat? Ja ze od toho su ini ludia, ale nevadi.

1 Like

Kebyze dojde k sexualnemiu obtazovaniu tak ta pani to do na policiu alebo sud. Co sa ani nestalo, hadaj preco? A 2. jazdec nemal take tragicke vykony ked to porovnas so sucasnym rokom, kde je to este horsie.

Výsledky Ferrari sú katastrofálne, ale ja aj naďalej budem Ferrari fandiť a veriť, že sa naozaj zlepšia … :slight_smile:

Binnoto bol ten problém no :thinking:

Ani nie… Hlavnymi problemami Ferrari su samotne Ferrari, Taliansko a Taliani. Taliansko preto, lebo tam Ferrari sidli. Mozu to brat patrioticky, ale tam nikoho poriadneho nezozenu, takmer cela F1 je sustredena v GB. Nezostavia tam spickovy team, zozenu nejakeho jednotlivca, ale nezostavia fungujucu masineriu. Druhy problem, Taliani, sa odvija priamo od toho. Kedze mozu vyberat primarne len z Talianov ich vyber je velmi obmedzeny a navyse Ferrari naposledy vyhralo titul len ked tam o nicom podstatnom nerozhodoval Talian. A tretim problemom je samotne Ferrari. Neviem ako to tam funguje, ale povedzme si na rovinu, su mantavi uz dekady. Cela Schumacherova era bola postavena len na tom, ze rozpocty boli neobmedzene, testovanie neobmedzene a oni mali niekolko teamov ludi co sa stale kolotocovali na testovacom okruhu. Rvali do toho neskutocne peniaze oproti ostatnym, mali nad sebou ochrannu ruku FIA a dali z toho akurat tak 5 titulov. Zakazalo sa testovanie, 2007-2008 uz bol len taky posledny vyflus a ked sa particka okolo Todta rozpadla, zostal tam zasa jeden velky taliansky bordel.

2 Likes