Aj Steiner si vie predstaviť, že Hamilton po sezóne ukončí kariéru | Magazín F1 - F1online.sk

Takejto situácii a takýmto rečiam nečelil Lewis Hamilton celú svoju kariéru. Aj keď po Abú Zabí 2021 sa objavovali špekulácie o možnom odchode, sedemnásobný majster sveta vstúpil do ročníka 2022 odhodlanejší a motivovanejší než kedykoľvek predtým. V roku 2025 však vyzerá a pôsobí celkom inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210964/aj-steiner-si-vie-predstavit-ze-hamilton-po-sezone-ukonci-karieru

Ja vlastne nerozumiem co vsetci riesia zase sprostosti. Preco by koncil? Isiel tam s tym, ze rok 25 bude prestupny a 26 sa ide bojovat. Ano asi necakal ze Ferrari postavi tak mizerne auto ale v podstate je to uplne jedno, tento rok patri aj tak Mclarenu.

No protože jsou závodní prázdniny a není o čem psát. Přitom je hodně mediálního prostoru, který je potřeba zaplnit. Tak se ohřívají vyvařené čaje, dokola spekuluje a tak. Víc bych v tom nehledala :woman_shrugging:.

4 Likes

To Ferrko ale vobec nie je tak mizerne,ked je minimalne na urovni Medveda, kde ale predtym prehral s G-boyom. Teraz mu zase naklada Charles. Vysledok je ten,ze mizerne vykony v tejto ere podava tvoj Sir.

Fasounci Red Bullu kde jste kdyz vam chybi kamos vepredu, jeden hate na Lewise je malo :yawning_face:

Isto ostane veď budúci rok vyhrá titul na to tam išiel držím mu palce

To tu bude plaču keď lujzko odíde :grinning: sa nečudujem po takom skvelom výkone že to zabali.sam vidí že na to jednoducho nemá.

Ja si myslim, ze tento rok sa ani nic ine necakalo takze sa nie je preco nad tym vzrusovat, ale mam pocit, ze ten clanok je miereny na takych prajnikov ako ty :grinning:

Stroskotanec modny navrhar, co len place, potrebuje o 2s rychlejsie auto a ked mu to nedaju tak zacne plakat, typicke…dufam ze zmizne po tejto sezone je to priemerny pilot aky bol Massa.

Ked sa nic ine necakalo, tak preco ho to tak vzalo? Ked sa cakalo, ze to pojde takto super, tak by teraz nemal byt zdeptany, ale povedat si ze to ide podla planu, a cakal to, ci?

Russell prisiel do Mercedesu kde bol Hamilton zabyvany najlepsie ako sa da a hned v prvej sezone skoncil pred nim. Z troch spolocnych sezon su dve pre Russella, aj s tym sa pocitalo?

Nie, 7 nasobny majster mal byt uz aklimatizovany a byt na Leclercovej urovni

1 Like

Ok hovor si co chces aj tak na tom nic nezmenis :grinning:

Ale ked sa tento rok nic ine necakalo, tak preco sa vyhovaras na mizerne auto? Mal si jednoducho priznat,ze to nezvladol a upadol do depresie. A tento clanok je presne o tom.

1 Like

Cim drive se Lewis dostane z Ferrari tim lepe pro nej, tam jim staci mit krouzice Leclerca a relativni uspech v Monacu, to se ve Ferrari pocita.

Ja ani nic menit nechcem :slight_smile: takisto ako nic nezmenis ty svojimi recami. Cisla a vysledky nepustia :smiley:

1 Like

Odborník sa ozval

3 Likes

Ale ja nevravim, ze neupadol ale ved on do nej upada pravidelne, este to niekoho prekvapuje? Proste je taky clovek, kazdy ma inu povahu. Ked je zle tak tragedi a ked je dobre tak jazdi ako frajer.