Na začiatku víkendu v Silverstone sme si mysleli, že špekuláciám o prestupe Maxa Verstappena je koniec, po jeho skončení však ožili viac než kedykoľvek predtým. Holandský pretekár podľa niektorých zdrojov, ale zďaleka nie všetkých, výrazne pokročil v rokovaniach s McLarenom. Podľa Ralfa Schumachera bol padok v Silverstone plný špekulácií.
Ze by nam uz zacala okurkova sezona? 3 clanky za kratkou dobu na stejne tema? …
Za me Max vi jaka je ted jeho forma a vi jaka bude za rok, dva …. Vi, ze na to ted ma a zdime z toho co to jde. Mozna zbytecne moc, mozna spatne a mozna malo…. Proste nechce skoncit jako Vet, Ham, Alo a jini. Kteri prestoupili jinam a uz nikdy neziskali titul. Sice meli hezke smlouvy ale ne auto na titul( ano, vim, ze jsem napsal Ham a stale si myslim, ze titul neziska… sorry)
Porad zdime RB co to jde , protoze to tam zna a vi co potrebuje od nich aby mel sanci na titul… bohuzel oni to vidi jinak.
Max ma 4 tituly, penez jak slupek, rekordu nepocitaje a ted je nastaveny bud vitezstvi nebo nic( je mi to fuk nejake treti misto apod) a RB s novym vedenim se nebrani “ krouzeni” tesne pod bednou a obcas na ni… a to je ten problem .
Možno keby Verstppen prestal plakať ako päťročné decko a pomohol konštruktívne budovať a sťahovať náskok, tak by urobil lepšie. Všetci sa mu smejú, však si tie diery do lode robí sám.
Když vyhrál první tituly, tak říkal, že si to jde užívat, že má splněno.
Pořád sebou hází o zem a pláče.
Přitom RedBull prochází obrovskou strukturální změnou. Ať už v podstatě změnou majitele, změnou celého vyššího vedení stáje nebo změnou seniorních inženýrských pozic. Jako bonus za to z velké části může jeho slavná skvadra jeho otce.
Místo toho, aby byl nad věcí a pomohl, tak to ještě zhoršuje. Odejdu, neodejdu, odejde, víc peněz, víc pravomocí, odejdu. RedBull mu dal všechno, slávu, hromadu peněz, a teď , když potřebujou podržet, tak dělá ještě do té lodě více děr.. přesně jak říkáš.
Je zajímavé, jak se z věcné kritiky chování a situace v týmu okamžitě dělá “nenormální diskuse” jakmile se to fanouškům Maxe nehodí do krámu.
Místo svolávání ostaních zkus raději napsat věcné argumenty, v čem konkrétně nemám pravdu, a v čem to je nenormální? V tom, že jsem to napsal já?
To, že se v Red Bullu rozpadlo kompletní špičkové vedení (Newey, Wheatley a další), že tam Jos Verstappen rozpoutal zákulisní války proti Hornerovi a že Max místo podpory týmu hází do rádií hysterické záchvaty, kdy neustále vyhrožuje odchodem, jsou prostě fakta.
Vidí to snad všichni.
Fandit Maxovi přece neznamená, že člověk musí povinně zavírat oči před realitou a dělat z něj nedotknutelnou oběť.
To co si napsal ohledne situace v RB je podobne tomu co jsem napsal ja. Jinymi slovy RB ma svoji vizi a to co jim ted staci , na druhou stranu MV ma tu svoji co chce docilit. Oba dva tabory maji jine cile a to je ten problem
MV jede to co se naucil za dob Helmuta a Hornera a RB zase jede to co kazdy “ prumerny tym” jede aby hlavne dojel a je rad za kazdy bod a nikdo neni vic nez tym. Patova situace
Takze. Nemam problem s kritikou na MV a jeho otce ( toho asi nesnasi vsichni). Spis nechapu ten zacatek tveho komentare( co jsem vyznacil).
Vzdyt vse jde napsat i normalne bez tech “ urazek “ nebo ne?
Co je problem na tomto foru, je to, ze spousta lidi by psala, ale pak jakmile by napsali cokoliv pozitivniho na RB ci MV tak se snese dana particka a pusti se do nej. Jako kdyby si z toho chteli udelat soukrome forum kde MV se bud hejtuje nebo se o nem nesmi mluvit a ne verejna debata o F1. A to je skoda. Mame 22 jezdcu a kazda debata skonci stejne.
Pojdme diskutovat prosim slusne, bez urazek a nadavek. Prosim. Co bylo to bylo. Od ted. Ok?
Tak tento fakt niecim podloz. Kde sa Verstappen vyhraza odchodom z RBR? A neustale? Hovori len ze ho to nebavi a odide celkovo, RBR sa pokial viem nikdy nevyhrazal verejne odchodom. A ani ten celkovy odchod neomiela stale, to len stale o tom citas, lebo vas to citat bavi a tak vam to tu stale serviruju
Nejlepší na tom je, že podle některých je „narušení vzťahov" pořád vina všech okolo - vedení, auta, médií, dokonce okurkové sezony… Jen náhodou se všechny ty narušené vztahy točí kolem jednoho jediného člověka a jeho tatínka. To bude asi ta smůla.
Ja pisem, ze nikde nepovedal, ze chce odist z RBR do ineho teamu. Povedal len, ze zvazuje celkovy odchod z F1 aj to nie neustale ako pises ty. Tam je totizto znacny rozdiel. Kedze sa tu riesi Verstappenova podpora teamu a jeho loajalita, odist uplne a prestupit je rozdiel, nemyslis?
Však se ptej sám sebe, jestli je normální, že má platnou smlouvu do 2028 a dva roky po sobě se řeší, jestli půjde pryč, protože jeho management furt hlásí, jak s někým jiným jedná. Svědci Verstappenovi jsou fakt směšní