Aj majster tesár… Verstappen dúfa, že už také podmienky nezažije | F1online.sk

Predbiehanie bolo veľmi ťažké a presvedčil sa o tom aj Lewis Hamilton, ktorý až do momentu, kedy réžia povolila DRS, sedel za Sebastianom Vettelom. “Na chlapcov sa viete dotiahnuť rýchlo, ale neviete predbiehať. Je tu len jedna stopa a už aj tá je veľmi šmykľavá. Toto je veľmi frustrujúce. V podstate sme len čakali na to, kým ostatní zamieria do boxov…”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/16381/aj-majster-tesar-verstappen-dufa-ze-uz-take-podmienky-nezazije

ironia je, ze keby Redbull predviedol aspon jeden zo svojich priemernych pistopov, tak ho dostanu pred Pereza.

Dnes sa oddelilo zrno do pliev ako sa vraví. Najviac ma sklamal Verstapen, čakal som, že hned po štarte predbehne ujde a konečne nevyhra Hamilton. Verstapenje prakticky už stary mazák a taketo chyby čo robil nechapem. Perez a Vetel s Hamilton, skusne mazacky s kludom a pohodou išli celé preteky. Bottas uplna katastrofa, Leclerk pekne preteky ale skúsenosti hraju sovju rolu. Sainz velmi pekne preteky, vo Ferrari ma šancu Leclerka potrapiť. Od riccarda som čakal trochu viac ale preteky celkovo, konečne sa človek nenudil :slight_smile:

Na to, že to byla jeho 116 GP a je v šesté sezoně hodně špatný, takovej počet už by měl pilota vyškolit…jako starej Villeneuve, škoda…