Musím to napísať, lebo ma už z nich yebne…
Na jednej strane je stratég Sauberu (tímu, ktorý je rád, že nejako tú sezónu vôbec prežije), ten človek vie presne čo má robiť, vie čítať medzi riadkami, vie čo môže v pretekoch očakávať a urobí všetko správne tak, aby doviedol Hulka na pódium…
Na druhej strane je stratég Ferrari (tímu, ktorý má byť top zamestnávateľom, od ktorého očakávaš, že dokáže zamestnať top ľudí, top odborníkov, ktorí rozumejú svojej práci), ktorý ti doyebe každé druhé preteky. Toho magora jediné čo napadne, keď štartuješ zo 6. miesta, je stiahnuť ťa pred štartom do boxov, aby si štartoval z posledného miesta. Polovička trate je mokrá, ale ty budeš jazdiť na slikoch a hotovo. Ja som len obyčajný fanúšik od televízora, ale takáto primitívnosť by ma nikdy nenapadla. Hneď keď som videl Leclerca, ako po formation lap ide do boxov som sa chytal za hlavu a vedel som, že to je fail…
A zároveň Leclerc, ak s týmto dobrovoľne súhlasil, tak to je taký istý zúfalec, ako jeho stratég. Ten chlapec už viackrát dokázal, že okrem krútenia volantom nič iné nevie, nemá absolútne žiadny cit pre správne rozhodnutia…
Hanba, toto boli katastrofálne preteky pre Ferrari, Elkann, Vigna aj Vasseur by mali v Taliansku chodiť po kanáloch…