nezabudni jak dopadol ten moj slavny topic o technikaliach
Tak trochu se to tam zvrhlo a pak upadlo v zapomnění no, ale věřím, že je tu hodně uživatelů co by si rádi o technice bez nějakého fans podbarvení, tak přečetli
Clanky o ground efekte 80 rokov patrili medzi top na tomto fóre.
Skvele napisane, klobuk dole pred autormi.
To jaký je tady zájem o technické věci krásné dokumentoval minulý květen, kdy jsem chodil po Maranelu a fotil a další dny fotil v boxech v Monaku a nikdo tady nenapsal “hele Tripere jdi tam a tam a vyfoť mi to a to”…
Absolutní nezájem tu byl, taky už vám letos vyfotím tak akorát holky, párty na cílovce, nebo prodavače klobás, to má publikum .
Triper to co pises by sa hodilo na nejake diskuzne forum, kde sa zdielaju veci o F1.
Ak by si to nahodil na cashpick.cz/forum, ocenili by sme to, to mi ver.
Sekcia tlachárna napr.
Ja tam mam nick Marec.
Podívám se tam, dík.
P.S. - jsem se díval, ale tam jste samí znalci a odborníci na auta.
Tam nepatřím, já nerozeznám Ferrari F12 od 812, ani 458 od 488 .
Nepodcenuj sa a potes nas fotkami !
No ale cisla aut Ferrari si popisal presne,tak sa nehraj na neznaleho.
Ja by som si rad pozrel tvoje fotky z Maranella.
Môžeš to kľudne tématicky rozdeliť. Klobásy pre Ferdu, pekné holky pre mňa a párty život pre Puffa. Technické veci oceníme myslím všetci, ale nechceme na Teba tlačiť, aby si nebol zahltený rôznymi požiadavkami a na výletoch si zachoval psychickú pohodu.
Tak mi sem napiš 20.5. a já tam něco naposílám každý den do soboty. V neděli na závod už nebývám.
Čísla znám, ale to je tak všechno .
Fotky jsou tady 22-25.5.2024
Tak uvidíme v květnu, třeba něco přidám.
Jako na 20.5. ?
Nerozumiem, je mozne ze je to tym, ze je sobota vecer …
Triper chcel, aby si sa mu 20.5 (utorok) pripomenul a následne Ti pošle fotky z diania v Monaku, kde bude do 24.5.
Explo dovysvětlil