A som pripravený opäť robiť bordel, smeje sa Magnussen | Magazín F1 - F1online.sk

Kevin Magnussen je späť! Po Veľkej cene Azerbajdžanu, ktorú bol nútený stráviť doma s rodinou, sa vracia s veľmi dobrou náladou, a čo je dôležitejšie, s čistým štítom. Pred víkendom v Singapure preto žartuje, že je opäť pripravený priniesť skazu na formulové okruhy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172189/a-som-pripraveny-opat-robit-bordel-smeje-sa-magnussen

Pěkně se vysmívá FIA do obličeje. Jen ať si těch posledních pár závodů v kariéře v F1 pořádně užije.

Sedí :slight_smile:

3 Likes

S čistým štítem si teď může dovolit nějaký drobný prohřešek v každém závodě až do konce své kariéry v F1.
Sulaim se svou partou na na Magnuma opravdu zapůsobil velice výchovně. :rofl:

mali ho uz rovno poslat domov a nechat do konca roka jazdit Bearmana… za 2 zavody ma viac bodov ako Magnusen za 17

1 Like

Stejně nebyl moc oblíbený jezdec. Mohli se pokusit tam nechat už Bearmana.

zalezi ze ci to zmluva dovoluje a ci na neho niesu naviazani nejaki sponzori a aj ferrari by muselo suhlasit s platbou za zostavajuce preteky, haas nieje charita aby zadarmo pre ferrari vychovavalo jazdca

Kľudne si od budúcej sezóny môže vyskúšať sériu NASCAR, tam sa mu to bude páčiť a môže sa tam vyblázniť do sýtosti. A aj diváci ho budú žrať.