What?
To jsem čekal, že Q gap bude větší.
To čumím.
No uplně ne I v tom 2021?
nordotor ti to vysvetli
nekaz to hned
Už mlčím, škoda že tam doposud Leclerc nic nestavěl. Ale teď teda začne
Lec nenechal kámen na kameni.
“Ferrari zahájilo montáž svého vozu 2024, Ferrari 676!”
“Fred Vasseur poznamenal, že se projekt 676 ve srovnání s SF-23 změnil o 95 %.”
Dobry vecer. Viete uz niekto na ktorom programe bude f1? Nova sport 1 2 3 4?
Dobrý večer. Myslím že na 5,6,7😀
Tým tam dobre m.r.d.á🤪
Leclerc sa opäť povozi sa veľké milióny.Ferrari kľudne môže nájsť pilotov za pár stotisíc euro ročne a bude na tom rovnako,ak tam neurobia poriadok s neschopnymi technikmi.
To sa na mňa nehnevaj, ale málokedy sa tu objaví väčšia xujovina.
WRC Monte Carlo LIVE
4 roky jazdíš pod vedením klauna, ktorý ti takmer 4 roky dáva jeden hnoj za druhým a zakončí to čerešničkou na 5. rok v podobe SF23. To už by zamavalo aj “Michaelom Mayersom” snáď. Už len to, že za to obdobie vybojoval 23 PP je neskutočný počin.
Som nesmierne rád, že to konečne oznámili a verím, že pod vedením pána Vasseura ten titul skôr či neskôr spolu dajú.
Ešte som zvedavý ako to dopadne so Sainzom. Osobne by som bol rád za zmenu, pretože jeho tata, ktorý ho má za TOP tier pilota, ale to je skôr zbožné prianie tam vytvára zbytočnú toxicitu. Uvidíme.
Forza Ferrari.
v 2019 mal hnoj?
Ogier má nějakou lehkou nohu.
nepocuval som co povedal po dojazde?
ale vsak este je len stvrtok
A bol to snáď nejaký svetoborný monopost? Áno, efektivita bola vskutku super, ale technické okruhy boli zrkadlom toho monopostu. O tej super PU pomlčím.
ta PU mu dala 2 vitazstva a niekolko PP a svetoborny monopost to nebol ale hnoj tiez nie
Jestli jsem to dobře pochopil, tak něco ve smyslu, že je moc žmolků z pneumatik?
tak to neviem
A preto som zmienil “takmer 4 roky”