A je ruka v rukáve! Charles Leclerc predĺžil zmluvu s Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

zmenil si sa, situs

Já ne, to ty slábneš :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Aby nedošlo k mýlce.
Tak to nebylo na Nordaka ten fanatismus, ale na toho typka, co delal ten tweet. :smiley:
Tedy pokud to neni Nordakuv twitter. :smiley:

Co ty vlastně? Chceš konec Sainze ve Ferrari?

Beze srandy jsem třeba tak 10x minimálně u toho prodloužení smlouvy zaznamenal, že se vysmívali Sainzovi a doufají, že neprodlouží. :slight_smile:

Je to drsný no, Sainz je prostě jako dvojka moc vzpurný a moc silný :man_shrugging:

1 Like

je to take zvlastne no, na jednej strane mam pocit, ze tie interne boje sainz vs leclerc neprospievaju samotnej stajni a rozsiruju Vasseurovu plochu bez vlasov, a na druhej strane Carlos je tam znacny prinos, zacne mu 4ty rok, a aj ked sa casto poslednu dobu sklonuje Albon, tak nikto nevie ako to vlastne s nim je, za predpokladu, ze do ferrari pojde, a sainz odide, co ak sa v Albonovi prebudi cosi, co nemal ako nastartovat v Redbulle, a potreboval to najst vo Williamse, a mame tu zase patovu situaciu

lenze povedz dravemu sainzovi vo ferrari, nech sa ukludni, a prenecha to cele leclercovi

taketo porovnanie tu chceme asi vsetci, Leclerc vs Verstappen s totoznou (ano, totoznou :grin: ) technikou :smiley:

No vlastně a proč se pějí ódy na Albona?
Jakože Albon bude slabší, nebude dravý a bude poslušný?
To někdo čeká? Ono se lehce může stát, že bude lepší než Leclerc.

Ten čas ku.va letí. Včera Albonovi teklo mlíko po bradě a za chvilku mu bude 30.
Pozice ve Ferrari může být pro něj poslední jediná šance na úspěch. A dá do toho 110%.

Osobně bych měl větší strach z Albona než ze Sainze. Tam už tak nějak víš, co zajede a kde má limity.

Jinak jsem stále za to, že by do Ferrari měl jít Bottas. W pro všechny.

V mých očích si Leclerc výsostné právo lídra ve Ferrari proti Sainzovi uplně nezaslouží, proto mi to přijde velmi drsné. Ale je to jak to je. Na druhou stranu když Binotto naposledy určil jedničku předem tak víme jak to nakonec dopadlo :face_with_hand_over_mouth: Jsem zvědav co u nich bude dál a jak to bude Sainz trávit.

1 Like

ja by som tam rad videl Hulkenberga, ked by prepli na full Leclerc Championship win mod :smiley:

lebo jak pises o Sainzovi, ze tak nejak vieme co od neho cakat, to si ja myslim o Hulkovi

1 Like

on si podla mna aj skrz starkeho lobuje jednicku u Audi, uvidis, ze o audi sedacku este bude bitka :smiley:

edit:

ja napr mam trocha problem vidiet Sainza pohladom leadera, resp neviem si ho nejak predstavit ako sampiona, neviem si ho predstavit ze vyhra titul, nema to za mna v sebe, ale kazdeho sa snazi presvedcit, ze ma

Leclerc naopak je ticho, ale je jak casovana bomba, len caka na techniku, s ktorou doruci titul

Jenže u Ferrari tak či onak ještě nějaký pátek bude, může to být sakra dlouhý ročník pro něj.

celkovo tohtorocna Silly season bude strasne sialena, kope jazdcov koncia kontrakty a myslim, ze ta dalsia sezona bude uplne poprehadzovana co sa tyka kontraktov:D

suhlasim. Nordotor mi pripada ako druha Kiks, tiez polovica veci co napise nedavaju zmysel ale aj tak sem chodim hlavne kvoli nemu. Ten zapal pre danu vec ma pritahuje

Nordak je uz pomaly ako Ferrari insider, a preto ho mam rad, lebo tym zije

@Nordotor keep going :slight_smile:

1 Like

To néé. Norďák není fanatik nebo tak něco. :smiley:
Norďák je super fanda. Žere to a dává info o Ferrari a o F1.
Ono se tu dozvědět něco o F1 je umění. Takže :+1: :+1:

2 Likes

čistě data :slightly_smiling_face:
image

2 Likes

@Nordotor Neposlouchej je. Mě překroutili. :frowning: :frowning:

ty nevies ze to auto je postavene na Sainza?