To není moc mentalita šampiona
Fandenie timu on nepozna, preto mu to neslo do hlavy a pytal sa ta to 3x.
Odchod z McLarenu na konci 2007 bola podobna mentalita sampiona, len este v horsom.
Takže se radoval z toho vítězství pro tým?
Na fandeni jazdcovi podla mna neni nic zle ale nech to ma nejake mantinely ze jo, nie jak leclercovci na twitteri priali zle veci sainzovi atd… chapem socialne siete, moze clovek napisat cokolvek a necitit sa pri tom blbo, ale druhu stranu to zasiahnut moze
Ja budem vzdy viac ferrari fan ako leclerc fan to len kolega hogr rad rype
Ale to je extrem co s fandění nemá nic společného, je to hnus …
Je to extrém. Tak isto ako Sainzova mama na Leclerca bol extrém aj Sainzovci boli extrém.
No ved toto. Prave tie mantinely su tu dost problem u niektorych jednicov.
Takze uz aj ty ho takto verejne oznacujes za vyvolavaca hadok? To zas bude armada vycitiek aky si pokrytec.
Ja som sa zmieril uz s tym ze nevyhoviem kazdemu takze namaste
On to má Hogr těžké, když musí každý druhý rok fandit jinému týmu.
A zaroven kazdy druhy rok nenavidiet iny tim a ineho pilota.
Najskor McL a Hamiltona, potom RB a Vettela, potom opat McL a Hondu a teraz opat RB a Verstappena.
To je hrozný, místo toho, aby s tebou diskutoval, tak tě zatahuje do těch svých nesmyslných her, kdo je proti komu a šíří tu toxicitu. Máš to jako daň z toho, že chceš vycházet se všemi, pak tě někteří berou, jako rukojmí
Si byl na dovolené, že si se tak opalil?
Sugardaddy ta vcera poucil, mas ma v ignore liste a aj tak rozklikavas moje komentare. Ty si chory.
Ja som ten vlavo
Tejto statistike sa az nechce verit. Pritom vsetci traja boli velku vacsinu svojej kariery v F1 sucasne a 4 roky po sebe boli vsetci traja v top 3 timoch a nazbierali pocas nich vela vitazstiev.