Máš v tom bordel.
Nech to radši bejt.
Breaking News: Red Bull and Aston Martin are reportedly eyeing Carlos Sainz for the 2025 season.
-
Italian press suggests that if Sainz doesn’t renew with Ferrari, Red Bull is open to replacing Checo Pérez, and Aston Martin is also interested.
-
Sauber (Audi in 2026) doesn’t plan to keep Bottas and Zhou beyond 2024, and Andreas Seidl, who Carlos previously worked with at McLaren, would welcome Sainz to the team.
Kradený články bez zdroje nečtu.
Radši to nech bejty máš v tom zmatek😀
ten aston by som este veril ale RB? to zabudli na starkeho nitky?
Jinak Sainz je skvělá volba.
Říkám, kdybych měl v F1 tým, tak on by tam byl.
Preco zdielas taketo bludy?
- Takze nie Helmutov gombik, ale Helmutov volant, ktorym toci v garazi proti Perezovi moze za to, ze Checo Maxovi nestiha.
- Cele forum predsa vie, ze Alonso miluje oversteer auta, takze Palmer je uplny amater. Miestny chromozom by mu to hned vysvetlil a jeho sugardaddy by mu za taketo klamlive videa dal kopacku na hlavu.
Těžko říct, možná je to jen rozhazovani sítí
Max im bude trucovať a odíde za Charliem do Ferrari. #Lestappencouple
Ja chcem ferrari titul nech to je s kym chcu
Takže budeš fandit Sainzovi, když pojede o titul ve Ferrari?
Ten tam skor skonci nez bude mat moznost jazdit na titul ale ano za predpokladu ze sa tvrdo bojuje o titul a sainz je lepsi ako leclerc tak jj
Ok, ukladam si to, aby si pak nemohl jen tak prevelkat kabaty
Co by som to bol za tifosi keby mi neslo o titul teamu ale len pilota
A čo sa musí stať za surealistickú vec aby tento scenár bol reálny? Naposledy čo mali auto schopné vyhrávať preteky ich vyhral iba Charles. Sainzovi víťazstvo v Silverstone ešte museli urobiť odstavením Leclerca.
Ježekovej tifosi přece
Tenhle scénář samozřejmě nastat nemůže, protože Sainz je na druhé koleji a Ferrari radši nebyhraje nic, než, aby byla dvojka ve předu