60 percent padoku má problém s tímovým kolegom, prehlásil Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

Vzťah Pierra Gaslyho a Estebana Ocona je v médiách prepieraný dosť často, a to chlapci vlastne ešte ani nenastúpili na prvé preteky v jednom tíme. Obaja sa snažia svoj komplikovaný vzťah z mládežníckych dôb bagatelizovať a tvrdia, že to celé bolo zbytočne nafúknuté.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/86578/60-percent-padoku-ma-problem-s-timovym-kolegom-prehlasil-gasly
  • Kdo se stane po téhle sezóně králem Renaultu?
  • Ocon
  • Gasly

0 účastníci

Asi si chcel vytvoriť anketu, či?

1 Like

To víš, Ferda je expert na šíření toxicity, ale neumí udělat anketu

Máš recht.V noci už mi to tak moc nemyslelo a nechtělo se mi používat překládač.
Ale co, aspoň jsem udělal radost pindálistům. :grinning:

Ja sa momentálne zdržím hlasovania v tejto ankete, lebo fakt netuším, kto z jazdcov Alpinu bude mať na konci sezóny viac bodov.

Právě v tom je ta krása současného Renaultu. Dokud se neodjede alespoň pár závodů, tak se nedá odhadnout kdo bude lepší.
Já to sice už vím, ale je nefér to prozrazovat, když fandím Gaslymu. :crazy_face:

ja to tiez netusim, ale myslim si, ze to bude skor Ocon ako Gasly.

Ja mám tiež pocit, že o pár bodov viac bude mať nakoniec Ocon, ale nestavil by som si na to :slightly_smiling_face: