Však to se může stát, ale pokud by nevyhrál titul v F2 tak nevěřím že by ho hodili rovnou do Mercedesu, i s titulem tam jsou otazníky. Záleží co taky letos předvede Russell, když bude dobrým lídrem ovlivní sám onu volbu.
@Hedgehog Albon uvolní místo ve Williamsu, když nahradí Pereze v RB, Antonelli půjde do Williamsu. Hulk půjde do Sauberu místo VB, tak VB bude volný pro Mercedes, aby si dojezdil karieru a přenechal pak místo Antonellimu
hej to by davalo zmysel, nad tym som tiez uz premyslal, lenze mne ten Albonov navrat ku bykom moc nesedi
VB do Mercedesu už prostě nepatří Nuda, šeď.
no ja si to iste myslim o Albonovi, on je uplny protiklad ricciarda, ktory sa “vracal domov”, albon bol podla mna rad, ze odtial vypadol
lenze nikto necakal, ze Hamilton to urobi
Jenže ta šeď Mercedesu může být dojíždění stabilních výsledků, než přijde Antonelli a to z pohledu Mercedesu dává smysl
Třeba akceptoval, že navíc nemá, tak bude rád za bedny a občas vítěsztví, když by Max měl problémy
Dnes má Mercedes jinou konkurenci než v době kdy tam jezdil Bottas, daleko větší, dojíždět stabilně nebude dost. Jezdci dělaj rozdíl jak je to nabušený. Norris Max Leclerc Ham Alonso Sainz Russell Piastri, … auta mnohem více u sebe
Ještě jsem zapomněl na jeden otravný mýtus a to je ten Antonelli.
Ani se mi nechce popisoval proč, jak je to nudné…
no len sa kopni a popis to, ja v nom vidim megastar
kombinacia tychto:
1.5.6.7.
hamilton trojsky kon conspiracy alive
Nedávno jste podrobnou megastar viděli ve Vandoornem…
Ten měl ještě mnohem lepší životopis.
Chce to více nadhledu a rozvahy bych řekl.
dobre ale tak tam bol faktor Alonso
When Vandoorne was destroyed by Fernando Alonso (speedweek.com)
Tak to už je na ignor i přes Tvé nezpochybnitelné zásluhy
mas pocit, ze Ferrari je potrebne este viac nicit?
stale sa da dvihat latka