100 miliónov dolárov? Z údajného platu Lewisa Hamiltona vo Ferrari padajú sánky | Magazín F1 - F1online.sk

To, že inženýři nechtějí do Itálie je tak otravný mýtus, že bych nejraději každého, kdo to tady napíše dal do ignora…

Stejně jako ty, co mají zamčený profil, nebo píšou o vaření :smiley:.

inzinieri nechcu do Talianska …

Možná máš pravdu.
Nejhorší ale bude, až to vzdají i po 2026…
Bude to jako v rallye.

Já už tady taky vložil obrázek s pečeným bůčkem. To už jsem taky vložený do ignor listu? :grin:

Význam zamčeného profilu jsem nepochopil.

1 Like

Ty máš výjimku, tak se snažíš zbytečně.

1 Like

Pokud by to tak bylo, tak by to pro Charlese bylo kruté přesně ve smyslu celé F1. Bylo by mi ho líto, ale takový je život. Čas ale tady hraje pro Charlese proti Lewisovi, museli by asi mít šanci v nejbližších dvou, max. možná třech letech. Pak začnou logicky Hamiltonovy šance klesat a k tomu může mít Ferrari otráveného a deprimovaného Leclerca. Ale oni tomu rozumějí líp než já :smile: .

Zase střílíš až trefíš vsechno okolo, jen ne to co si chtěl :grinning:

1 Like

To je ono, buď vzali Lewise pro boj o titul v nejbližších letech, což by ale znamenalo, že Charlesovi zas tak moc nevěří - to ho ale nemuseli podepisovat na tak dlouhou dobu. Nebo je to marketingový tahák s tím, že titul je stejně v rovině teorie, ty dva tři roky se bude pozornost soustředit na dalšího mistra světa, který si přišel do Ferrari nabít hubu :smile: , a Vasseur s Charlesem budou mít klid na dlouhodobý plán. Potom tomu rozumím.

1 Like

Co to je za hrůzu? Vsadím se, že tenhle tank projektoval ajťák. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Preco prestupil podla Vas Lewis do Ferrari?

• Zacinal byt v Mercedese vyhoreny
  • Sklamalo ho nove auto
  • Chce dozit v Taliansku
  • Ide znicit Ferrari zvnutra na popud Wolffa
  • Chce titul s Ferrari
  • Vzdy to bol skryty Tifosi
  • Peniaze

0 účastníci

" Bishop je název britského samohybného děla na podvozku tanku Valentine používaného v průběhu druhé světové války. Byl to uspěchaný[zdroj?!] pokus o vytvoření samohybného děla vyzbrojeného kanónovou houfnicí OQF 25-pdr. Vozidlo se potýkalo s četnými problémy a bylo brzy nahrazeno ve výzbroji dokonalejšími typy."

delostrelectvo mali lepsie nemci a rusi

1 Like

Je to kombinace vícerého, včetně blížící se Antonelli :slightly_smiling_face:

coraz viac sa sklonuje, ze o albona maju v RB fakt zaujem, vraj na tri roky ho lakaju, mne to pride ako fama, ale dneska uz nemozes verit ani vlastnemu usudku :smiley:

keby chceli v MB antonelliho tak najskor od 2025, tympadom im moc ani netreba hladat nejake extra velke meno vedla russela

Chybí mi tam: chce mít v kariéře zápis s Ferrari

1 Like

mozes dat moznost, ze Chce titul s Ferrari

To zase ne … :smiley: :wink:

Není to spíš blížící se mladík Alonso? :smiley:

Jako Antonelliho vnímám jako vycházející star Mercedesu a určitě ho budou chtít dostat do F1 co nejdříve, jestli přímo do Mercedesu nevím ale i to je konec konců možné, teoreticky příští rok se tak opravdu může stát. Ale stále je třeba počkat zda ten titul v F2 získá.

ja si zas myslim, ze mercedes po odchode lewisa nema co stratit jak s russelom ako jednotkou tak draftovanim Antonelliho priamo do Mercedesu