ja netvrdim, ze prestupoval do bezpecia, ale neprestupoval z vitazneho timu do nejakeho b-cka
mclaren na redbull a ferrari financne v tych rokoch uz nemal, to je proste fakt, odchadzali od neho aj klucovi ludia, lujzo navyse v tom time sa necitil velmi v pohode(osobne lujzove problemy) a podpisal z mercedesom po vypadnuti ked uz bol dohodnuty na podpise s mclarenom
ja som to pisal v narazke na to ako tu niektori lujza opisuju, ze ake gule ma odist do ferrari. lenze tak ako odchod do ferrari tak ani odchod do mercedesu neboli o nejakych lujzovych guliach. z mclarenu by neodisiel ak by vyhral v singapure, lebo racionalne ked sa na to pozeral tak nemal kde, rb a f boli obsadene a vsetko ostatne bolo horsie ako mclaren a preto aj ked celkovo nebol v mclarene v pohode tak chcel predlzit, lenze prislo vypadnutie a emotivne zlomeneho lujza zlomil lauda na prestup
no a nieco podobne sa stalo aj teraz, mercedes 2 roky preslapuje, tim nepocuva lujza, ale jeho mladeho kolegu, k tomu tim aj lujzo podpisuju kratkodobe zmluvy s bohvie akymi klauzulami na oboch stranach a v tom pride ponuka od ferrari
to naozaj nieje o tom, ze ma gule odist z lepsieho do horsieho