100 miliónov dolárov? Z údajného platu Lewisa Hamiltona vo Ferrari padajú sánky | Magazín F1 - F1online.sk

Kde tu prosím píšu, že tu někdo dává věci mimo téma? Nerozeznáš rozdíl mezi: mimo téma vs dávání někoho, něčeho do kontextu, který nesouvisí? To je ovšem tvůj problém. Stejně, jako tvoje hystericka reakce s kopáním :slightly_smiling_face:

No ja nevím

Já jen, že do Mercedesu přestoupil v době, kdy nebyl mezi top týmy a teprve se tam dostaval a to odcházel z McL, který mezi top týmy patřil, tahle kritika nedává moc smysl, ale ty si vždy něco najdeš, když se ti někdo nelíbí :slightly_smiling_face:

2 Likes

@raptor22 J3b3m nanho vycerpal som svojoch 5min uz :joy:

2 Likes

Aby si nevyčerpal další mail, při zakládání 4 profilu tady. Ale dá se to pochopit, udělal si tu clown show, která nevyšla, tak odchazíš

1 Like

to nemohol zas tusit ako to bude v 2014, ale on fakticky nemal na vyber, bud by podpisal v time v ktorom sa uz necitil dobre, alebo by odisiel do jedineho mozneho ktory pripadal do uvahy

tam islo o to, ze daimler uz v tej dobe bol rozhodnuty do timu naliat take peniaze ake bude potreba
a asi nieje nahoda, ze ho lauda zlomil po vypadnuti pre technicky problem z prveho miesta. to dokazuje, ze sa lujzo rozhoduje emotivne a nie racionalne. ak by v tom singapure vyhral tak podpise z mclarenom zmluvu ktora uz bola dohodnuta, lenze on vypadol a v tom k nemu prisiel lauda natlacil mu kaleraby do hlavy a podpisal. bez toho vypadnutia by ho lauda nikdy nepresvedcil, lebo by sa k nemu nestihol dostat skor ako by podpisal po vitaznych pretekoch s mclarenom novu zmluvu

1 Like

Jo, to sa neoplati s nim dlhsie dotahovat, len ta zmagori nezmyslami a svojou debiliozou

mclaren bol za zostupe z top timov, nemal peniaze na to drzat krok s ferrari a redbullom a navyse ho lauda zlomil po vypadnuti z pretekov po ktorych mal podpisat uz dohodnutu zmluvu s mclarenom. to bolo emotivne rozhodnutie
ak by v singapure vyhral tak podpise mclarenu skor ako sa k nemu lauda stihne dostat a f1 by mala ineho niekolkonasobneho a nie lujza

Taky si dostal vyprask, tak poseres sachovnici a uletíš, hezký, ale ne neočekavany :grinning:

Chytas sa tu stebla slamy… Nemal gule odist z dominantneho Mercedesu pocas 2014-2020, McLaren nebol dominantny za poslednych dvadsat rokov tak… nikdy. Takze to nebola ziadna odvaha, ako pise mp1, on odtial usiel

1 Like

To já vím, že podepsal po Singapuru, ale tvrdit tu, že Ham přestupoval do bezpečí atd. Je nesmysl. Každý dodavatel PJ mohl o 2014 tvrdit, jak oni budou nejlepší, nikdo neměl data konkurence na srovnání a co víc i McL měl PJ Mercedesu. Jinak s tím McL to nebylo finančně zle, tam byl problém, jak Ron pojal přístup do dalších let, bohužel pro McL se ukázal, jako velice bolestivý a nesprávný

1 Like

Zasa sa op1cis po inych? Skolkar…

Na tvoje p1coviny sa ani neda poriadne reagovat

Já se ničeho nechytam, Ham odešel v době, kdy byl McL v lepším stavu, než Mercedes a to je fakt. To, že se tu snaží vykreslit Hama, jako pilota co si vždy vybral tym jen v době budoucího růstu je nesmysl, o 2014 nikdo nemohl vědět, jak si bude stát vůči konkurenci

No vidis, takhle se mi libis. Jasny a vecny argumentace. Zajimavy ze kdyz pises o Hamiltonovi, tak jsi logickej, vecnej a celkem fer. Skoda ze to nedokazes o Maxovi.

2 Likes

Však Ham z toho v klidu uplně nebyl, prý teprve až když vyjeli v Austrálii tak se mu ulevilo že to bude dobrý. Podle mě ale oba jeho odchody maj něco společné, necítil se v týmu už uplně pohodlně :man_shrugging:

1 Like

ja netvrdim, ze prestupoval do bezpecia, ale neprestupoval z vitazneho timu do nejakeho b-cka
mclaren na redbull a ferrari financne v tych rokoch uz nemal, to je proste fakt, odchadzali od neho aj klucovi ludia, lujzo navyse v tom time sa necitil velmi v pohode(osobne lujzove problemy) a podpisal z mercedesom po vypadnuti ked uz bol dohodnuty na podpise s mclarenom
ja som to pisal v narazke na to ako tu niektori lujza opisuju, ze ake gule ma odist do ferrari. lenze tak ako odchod do ferrari tak ani odchod do mercedesu neboli o nejakych lujzovych guliach. z mclarenu by neodisiel ak by vyhral v singapure, lebo racionalne ked sa na to pozeral tak nemal kde, rb a f boli obsadene a vsetko ostatne bolo horsie ako mclaren a preto aj ked celkovo nebol v mclarene v pohode tak chcel predlzit, lenze prislo vypadnutie a emotivne zlomeneho lujza zlomil lauda na prestup
no a nieco podobne sa stalo aj teraz, mercedes 2 roky preslapuje, tim nepocuva lujza, ale jeho mladeho kolegu, k tomu tim aj lujzo podpisuju kratkodobe zmluvy s bohvie akymi klauzulami na oboch stranach a v tom pride ponuka od ferrari
to naozaj nieje o tom, ze ma gule odist z lepsieho do horsieho :slight_smile:

2 Likes

Rec bola o guliach na odchod z dominantneho teamu, ktore vraj Verstappen nema. Tak ich nemal ani Hamilton, lebo z Mercedesu odisiel az ked odpadli. Co tu pleties stale McLaren? Si dofetovany?

lenze oba jeho odchody nastali v dobe ked ten tim ani zdaleka nemal na boj o titul a bol skor v upadku ako na vzostupe. ci snad mclaren bol v roku 2012 na vzostupe a mercedes v tazkom upadku?
ani dnes nieje mercedes na vzostupe, viac kvalitnych ludi z mercedesu odchadza ako prichadza a neodchadza do timu typu aston martin, alebo alpine

Slušně diskutovat s oponenty očividně nedokážeš, hezký den

No McL 2012 nebyl v těžkým úpadku, tam to spíš nedokázali poskládat

McLaren byl průběhem roku 2012 na rok 2013 hlavní favorit. Ještě na předváděčce byli všichni z auta unešení, a pak to přišlo :grimacing:

1 Like

Vydali se špatným směrem vývoje a co víc, Ron dělali i startegické chyby viz sázka na nehlavního sponzora, tlačení Hondy do dřívejšího příchodu na hybrdiní eru …