Ferrari utrpelo ohromnou ranu od Vettella 2018 v Nemecku, byli v boji o titul a pilot se zhroutil, od te doby ten tym kulha a Leclerc tomu nepomaha, Hamilton by mohl tym vratit pred ten kolaps a znovu je rozvlnit.
Motivace Ferrari je pro mě pořád hádankou, za mě Lewise nepotřebují. Kdyby nevěřili Charlesovi, že je budoucí šampión, tak by ho snad nepodepisovali celkově na dalších pět let. Jedině tak, že jim jeho angažmá zajistí čas na stavbu týmu a vývoj auta včetně klidu pro Charlese. Veškerý tlak se teď na nějaké dva roky přesune na Hamiltona a pak se uvidí.
A mohl bych se zeptat na info, že Ferrari chtelo trojci z RB? A mohl bych k tomu vidět nějaký podklady?
Fascinuje mě, jak všude vecpeš RB, i když se jedna o Hama, Ferrari a Mercedes, neměl bys jim dělat takovou reklamu ještě před přestupem už inženýři RB potvrdili před měsícem, že začali dělat na monopostu pro 2025, takže ne, tenhle přestup v tom nehraje roli
To hovoris ty? Kde vaade natrepete alonsa? mne sa snad zdá
Hahaha to je teda sobotne ráno toto, ze nejake podklady a info. Odpadnem…
Ty si vcera dal ake info ked sa ta @Nordotor pytal na understeer clanok?
Ja si vychutnavam skutocnost ,co som pisal pred rokom ,ze Hamilton v roku 2025 pojde do Ferrari a mnohi tu diskutujuci sa mi smiali a roky sa tu tvaria ako odbornici na F1,pricom ked ja som zacal pozerat F1 pred 40 rokmi,tak mnohi ani neboli na svete!A tiez som pisal,ze bude jazdit s Leclercom,ze dvojica Hamiltnom,Leclerc by bola pre Ferrari najlepsia…A zrazu po roku citam vsade,ze vypukla prestupova bomba,ze Hamilton ide do Ferrari!
Citoval jsem ho tam, stačí si přečíst celou diskuzi
Btw nevšiml jsem si, že bych do tématu Ham a Ferrari cpal Alonsa, dokud se tu nezačalo spekulovat o náhradě do Mercedesu a někdo zmínil Alonsa. Bylo by fajn, kdyby si nepřišel jen kopat, ale předtím si vše přečetl a promyslel, než začneš nesmyslně psát tyhle bláboly
Ja sa na tvoje citacie vies co? Haha a Ty tu ziadas podklasy
Aha
“Everyone wants newey, horner and verstappen”
Blaboly mas v hlave a nestrapnuj sa ohladom alonsa, ty ho trepes vsade to vieme vsetci nemusis si to všímať asi
Kolik ti je let? Opravdu reakce hodná základní školy, takže mě tu obvníš, že sám jsem nedodal podklad na info, co jsem psal, ale když ti připomenu, že jsem ho dal, tak reaguješ na úrovni základní školy? Máš tohle zapotřebí? Stačí hloupě nekopat
A Hamiltona nemam rad,tak ako som nemal rad Schumachera,Prosta,Alonsa,Vettela…,pokial nesli do Ferrari.Potom sa vsetko zmeni a Hamilton bude moj najoblubenejsi pretekar,tak isto ako bol vo Ferrari Schumacher,Alonso,Prost,Vettel atd!My Ferraristi takto zmyslame a aj budeme!
Myslím, že si se tu perfektně ztrapnil ty se svým stand up comedy výstupem
Trochu sudnosti by nezaskodilo. Hamilton mal gule odist ked bol Mercedes na vrchole a Ferrari kdesi v prdeli vzadu ked im priskrtili motor? Nemal, pekne si sedel v dominantnom aute a prehadzoval trofeje hrablami a nemal ani konkurenciu v teame.
Prestupil az teraz, ked je na titul nema ani Mercedes ani Ferrari, cize je mu jedno kde je, akurat si pride na krasne peniaze, zajazdi si vo Ferrari a uvidi, co bude dalej.
Mercedes byl dominantní v roce 2013?
odvazne gule by to boli v pripade ak by nejazdil za dnesny mercedes, ale za mercedes z roku 2014-2021
odist z dnesneho mercedesu kde rok a pol preslapovali na mieste a nie a nie sa zbavit zjavne nepovydareneho konceptu nieje ziadna odvaha
toto mi pripomina skor jeho utek(ano utek, nie odchod) z mclarenu. ze to vypalilo ako vypalilo a nasledne sa to povazovalo za genialny tah je jedna vec, ale realita v roku 2012 bola taka, ze on z mclarenu utekal a velmi na vyber nemal, v rb bol vettel jasna jednotka, vo ferrari zas alfonz, z mclarenu ktory uzatvaral vtedajsiu top3 chcel za kazdu cenu odist, takze vela moznosti mu neostalo
no a teraz to iste, rok a pol busil do mercedesu nech zahodia bezbocnicovy koncept a vedenie timu ho nepocuvalo a pocuvalo russella ktoremu to auto vyhovovalo lebo vedel lujza porazat a viac mu netrebalo a to lujzo asi tazko niesol, ze davaju na radu russella nie 7nasobneho
cize zas to skor pripomina utek ako odchod
Strapnujes sa tu ty. Ty a tvoji sukmenovci napchate Alonsa do skoro kazdej diskusie, tento tyzden si tu kdesi daval fotky slovenskych politikov a teraz tu budes niekoho napominat, ze tu dava nieco mimo temy🤣
“Mohu k tomu videt nejaky podklady?” Toto ani nepotrebuje komentar…
Co to tu melies? Co tu s tym ma rok 2013?
a lujzo mal gule odist z mercedesu ked to bol najlepsi tim s najrychlejsim autom? nie odisiel az ked 2 roky mercedes preslapoval na mieste a ked z toho timu poodchadzalo mnozstvo klucovych ludi
co je na tom obdivuhodne? odist z trapiaceho sa timu? obdivuhodne by to bolo ak by odisiel z mercedesu ked ten bol navrchole
na uteku z trapiaceho sa timu ktory ho navyse nepocuva(davali na russella a nie lujza) nieje nic obdivuhodneho. rovnako utiekol z mclarenu
Cista pravda.
Len by som dodal, ze pri uteku z McLarenu mu bolo Laudom prezentovane, ako to bude vyzerat od 2014, kedze na motore sa pracovalo roky dopredu a McLaren presedlaval k novacikovi v podobe Hondy… Takze Mercedes bol vtedy silne logicka volba