100 miliónov dolárov? Z údajného platu Lewisa Hamiltona vo Ferrari padajú sánky | Magazín F1 - F1online.sk

Knizku som necital, ale raz urcite precitam, momentalne sa vsak chystam na Schumachera, ked bude cas, uz je doma na policke. :slight_smile:

Ale ved to je koncept fungovania kazdeho rozumneho timu v boji o titul. Mercedes bol iny po konci Rosberga? Ferrari bolo ine za Schumachera (za Vettela to nebol rozumny tim) ? Aston je iny, ze ma jedneho Alonsa a druheho priemerneho jazdca?

V RB bol povodne Ricciardo jednotka a Max sa mal pri nom ucit namiesto Kvyata. Lenze Max ukazal, ze rychlost ma od zaciatku na urovni Ricciho a ked nabral skusenosti, tak Ricciardo mu nestacil. To iste sa mohlo stat aj Maxovi pri Gaslym alebo Albonovi, lenze nemaju taku rychlost ako on.

No nemal, lebo ked sa hladala nahrada za Ricciarda, Gaslyho a Albona, tak ziadny majster sveta nebol volny. Taky Alonso mal tiez napriklad prveho top pilota za kolegu az v roku 2014 (Kimiho). V 2007 bol Lewis talentovany novacik, takze ziadny majster sveta. Piloti si svojich kolegov nevyberaju (az na Hamiltona v Mercedese), ale to im neznizuje kredit, ze nemaju druheho schopneho pri sebe alebo ze kazdeho zadupu do zeme.

Roky 14-16 boli zaujimavejsie len preto, ze Lewis bol slabsi (menej konzistentny) ako Max a zaroven Nico lepsi ako Perez, ale v tom case ani Nico nebol majster sveta. Roky 17-21 vsak bol Lewis v klude a bojoval ako sa dalo, aby tam Valtteriho udrzal a vyhol sa Russellovi.

Islo mi o toto:

Ved to je taky argument z tvojej strany ako keby som Hogra cital. :smiley:

Hamilton mal gule odist z Mercedesu kym bol dominantny? Schumacher odisiel z Ferrari kym zbieral tituly? Vettel odisiel z RB ked bol na cele? Jediny kto za dlhe roky odisiel z vitazneho timu bol Alonso v 2007, a to preto, ze boli rozbroje v time a chcel ujst pred porazkou od Hamiltona.

4 Likes

No ale nema to logiku, asi tak.

Ty jsi fakt nemocnej a beze mě nevydržíš ani hodinu

Ja nie som ten čo za posledný rok dvakrát skončil na fóre a vrátil sa kvôli tebe. :joy: