Hogr si to ty, ci to ste dvaja co nechapete citanemu textu?
Je tam napisane:
A ty napises:
Ale presne uroven IQ aku od teba ocakavam na zaklade tvojho posobenia na fore.
Hogr si to ty, ci to ste dvaja co nechapete citanemu textu?
Je tam napisane:
A ty napises:
Ale presne uroven IQ aku od teba ocakavam na zaklade tvojho posobenia na fore.
Co se stalo vlastně s Vestim?
Bobik je taky… trosku iny. Este inaksi ako Honzik Bobik sa ani nesnazi skryvat, ze parkrat vypadol z kolisky
Ty jo ani nevím.
Možná to bude rezervní, simulator a testovací jezdec.
Ale docela se mu to teďka otevřelo. Bude totální průvan gridem.
Klidně bych si ho ve Williamsu dokázal představit.
Vesti je v jednání o sedačce na příští rok místo Sergeanta, teď má jinak jezdit ve WEC
Všeho dočasu.
Ferrari taky se Schumim neprodloužilo smlouvu i když byl v té době mnohými považován za nejlepšího.
Teď Ferrari určitě nabídlo Hamíkovi větší obolos, než mu Mercedes hodlal poskytnout.
Valorizaci mezd bych do těchto smluv vůbec netahal. Smlouvy v F1 mají jasné pravidla ve kterých se nejedná o pár drobných.
A když se smlouva Emilovi nebude líbit, tím více se bude líbit Emilová nespokojenost konkurenci.
No tak si najdi druhou praci, taky jsem tak kdysi fungoval, vim jake to je kdyz ma clovek malou vyplatu, drzim palce
Fakt? Nesleduji ho, takže nevím.
Ale je divné, že by Schumacher a Vesti šli oba WEC…
V tomto ohledu mi to nevychází.
No já se divil, že Vesti sám nechtěl pokračovat v F2, ve hře mu zbylo WEC, Indy a DTM, přičemž Indy dává nejmenší smysl, jestli chce zkusit štěstí do F1
Williams by mu určitě slušel. Ideální volba pro něj.
Kdyby to Hamilton řekl dřív, tak by Vesti nebo Schumi ve Will letos byli.
O tom jsem přesvědčen.
Škoda.
Má vôbec body na superlicenciu?
Slota bol šéf
Zabudas na jednu vec. Upisat si kvalitneho pilota (Ver,Lec,Nor) na dlhu dobu znamena, ze sa tak lahko nedostane ku konkurencii. Logicky tak vsetci traja mozu v danych timoch bojovat o titul. A ked si tim upise dalsiu star, tak sa sance timu zvysuju.
Staci uz len pripravit kvalitny monopost.
“Je mi Carlose Sainze velmi líto. Jeho přístup a výkony v posledních letech byly více než pozitivní, dokonce bych řekl, že překvapivé. Výsledky, soutěživost a disciplína, silný a férový,” komentoval Alesi ve svém osobním sloupku pro italský list Corriere della Sera.
A má pravdu. Tohle si nezasloužil.
Snad si najde nějaké dobré místo.
To je pravda, ale podle mě to není tak jednoduché. Držet řadu let “titulového” jezdce, nedat mu auto k boji o titul a vzít mu do týmu takovouhle konkurenci může být kontraproduktivní - kolegové nebudou spolupracovat, ale bojovat mezi sebou, tím se šance na titul může promeškat, dotyčný jezdec (zde Leclerc) bude frustrovaný a výkony se budou zhoršovat, k tomu časem přibude další konkurence mladších jezdců… Ano, dá se říct, že se nedostane ke konkurenci, ale první cíl pro tým má být vyhrát titul a to se takhle může naopak zkomplikovat.
Je to tak. Je to docela smutný pohled - oni ho prostě nechtějí, i kdyby se rozkrájel, vlastně těžko říct, co od něj chtěli. V logice toho, že Ferrari vsadilo na Charlese a vybuduje kolem něj tým včetně jednoznačné dvojky se to dá pochopit, ale s tím, kdo ho vystřídal, je to vůbec zvláštní . Ale věřím, že dostane příležitost jako jednička, ten Sauber/Audi by se mi pro něj líbil.
Asi je málo tvárnej a moc ambiciozní.
Tak ho prostě musíš useknout.
Jemu asi srazilo hlavu odvolání Binotta, ten to možná myslel vážně, že nebudou mít jedničku a dvojku, ale dva rovnocenné jezdce. Byl na to dostatečně velký mimoň…
Moze ale nemusi. Zaklad je mat konkurencny monopost.
Je tu jedna zasadna otazka. Kto riadi Ferrari? Elkann alebo Vasseur?
Zjavne to nebude Vasseur,lebo Elkann nehladi len na jazdca timu, ale na cely tim a v tom pripade su pozitiva prijatia Sira ovela vacsie ako negativa. Jemu moze byt ukradnute, ci ziska titul Charles alebo Sir. A je zname,ze je aj Sirov fanusik. Kolko sportiakov si uz od nich kupil? Aka reklama to je,ked pilot Medveda si kupi sportiak Ferrari?! Na nezaplatenie. A ako sa upisanie Sira prejavi na ziskoch spolocnosti? Pravdepodobne zasadnym sposobom,lebo mnozstvo jeho bohatych obdivovatelov si teraz prikupi k Medvedovi aj drahe Ferrari. Marketingovo je tento tah famozny. Uvidime,ci to bude famozne aj na trati.