Pridať komentár 16 odpovedí
Dec '22

Situs

Ta poslední věta se dá zarámovat „Jsem si však jistý, že to se nikdy nestane, protože tohle Wolff by to zřejmě nedovolil a Masi udělal tak velkou chybu, až se dá tvrdit, že by se nikdy neměl vracet,“

… jestli existovala nějaká šance pokračovat s Masim, tak jí hlavně pohřbil tím že se k oné chybě nikdy nepřiznal.

1 odpoveď
Dec '22

Evap

„Jeden z mojich priateľov povedal, že keby mu Formula 1 dala ponuku, pravdepodobne by sa vrátil a odviedol by veľmi, veľmi dobrú prácu v porovnaní s tým, čo máme teraz.“ Proboha, jen to ne! Myslím, že jeho velmi dobré práce už bylo dost.

Dec '22

noaco

Chcel by som sa podakovat za “dobre”odvedenu robotu…:smiley: hned mi to pripomenulo toho sudruha

1 odpoveď
Dec '22 ▶ noaco

Evap

Mně to připomnělo scénku ze Simpsonů: “Po tolika letech mi řeknete sbohem a hodně štěstí?” “Hodně štěstí jsem neřekl…” :smile:

Dec '22 ▶ Situs

PUFF Püsiliige

Jsem si jistý, že to má delší prsty než Masi. Klidně dám ruku do ohně za to, že to bylo na příkaz Todta.

1 odpoveď
Dec '22

Ferda

Nejsem proti, aby se Masi spíše pro výstrahu všem činitelům F1 vrátil.
Za jeho bezpečnost bych ale odpovídat nechtěl.

Dec '22

mp1

to, ze jeho nastupcovia robia tiez hluposti neznamena, ze by sa mal vratit on
clovek ktory spravi takuto fatalnu chybu a pritom on vedel, ze robi chybne rozhodnutie takze sa da uspesne pochybovat ci islo z jeho strany o chybu, alebo zjavny umysel pomoct jednemu z jazdcov ziskat titul, proste nemoze za ziadnych okolnosti sa vratit na tu funkciu

masi rok pred tym jednoznacne tvrdil, ze musia byt pustene vsetky auta a az potom moze prist k restartu a tak aj vtedy rozhodol, lenze ked sa pustia vsetky auta tak je v pravidlach jednoznacne napisane, ze musia prejst este jedno kolo a az potom mozu odvolat SC a masi dobre vedel, ze to by nestihli a tak vymyslel fintu, ze pustia len tych co su pred maxom a potom si sam pre seba vylozil, ze vlastne neplati to pravidlo o jednom dalsom kole pred odvolanim SC
cize on porusil pravidla hned 2x aby mohol darovat vitazstvo maxovi

ak by rok predtym nerozhodol uplne inak a a na polozene otazky, ze ci musel vtedy rozhodnut tak ako rozhodol neodpovedal jednoznacne, ze ano musel pustit vsetky auta tak by sa dalo uvazovat len o neznalosti pravidiel, lenze v kontexte jeho predchadzajuceho rozhodnutia nieje mozne hovorit o chybe z nedbanlivosti/nevedomosti, on jednoznacne to robil s cielom ovplyvnovat vysledky pretekov a sampionatu

a nad takymto clovekom niektori este placu a zelaju si jeho navrat? :slight_smile:

tych co riadili tento rok preteky treba vyhodit tiez, ukazali sa ako neschopni(masi bol az priliz schopny, vsetkeho :slight_smile: ) a pre tych novych treba aby fia zorganizovala riadne skolenia a simulacie pretekov a roznych situacii
v kazdej praci v ktorej treba bezchybne a rychle rozhodovanie sa trenuju rozne scenara a ich nasledne riesenia, fia to pri riaditeloch pretekov zjavne zanedbava a aj pri komisaroch co rozhoduju o trestoch

1 odpoveď
Dec '22

Scorpion

kspkynahlavo

“Moc bych si pral nejakyho fanouska hamiltona videt, to musi bejt ksicht”

Ja ta zasa v zivote vidiet nechcem. Nemam rad pohlad na zubozeneho duchovne zniceneho cloveka…to naozaj nemusim…

A k teme. Neviem co si pozorel ty, ale vacsinou Masi pomahal svojim rozhodovanim, nerozhodovanim Maxikovi…len zaslepeni a sfanatizovani to vidia inak, lebo realitu vidiet nechcu…

Dec '22 ▶ mp1

deejay81

Jasne, treba ich vyhadzovať dovtedy kým Mercedes nevyhrá MS. Potom budú fanúšikovia spokojní a pravidlá im budú opäť okradnuté ako napr. vtedy keď si Lewis robil s tímom trhací kalendár z boxovej uličky v nemecku. Box, box, box… Stay out, stay out… In, in, in… A šup ho cez čiaru a trávnik. Ale vtedy boli komisári asi na prestávke a fanúšikovia čušali ako voš pod chrastou.

1 odpoveď
Dec '22 ▶ PUFF

Scorpion

PUFF

“Jsem si jistý, že to má delší prsty než Masi. Klidně dám ruku do ohně za to, že to bylo na příkaz Todta”

Zdielam tvoj nazor. A som vnutorne presvedceny ze cele vedenie FIA ma v tom prsty. Nikto z nich nechcel aby Hamilton prekonal Schumachera so 7 titulmi. Keby mal Hamilton v tom case napr. tituly len 2-3 vsetko by sa riesilo v duchu pravudiel a poslednu velku cenu aj so ziskom titulu by s určitosťou zisklal Hamilton.

Dec '22 ▶ deejay81

mp1

omyl, treba ich vyhadzovat dovtedy kym nenajdu kompetentnu osobu ktora bude rozhodovat podla pravidiel a nie si sr at do huby ked raz rozhodne tak a nabude rozhodne uplne inak a este sa bude tvarit, ze ani raz neporusila pravidla

1 odpoveď
Dec '22

mp1

a ake ksichty su fanusikovia maxika? samotny maxik je teda riadny kacaci ksicht tak aki su potom jeho fanusikovia? :slight_smile:

Dec '22

luciakanky

Dobré vedieť, že o ton kto v f1 bude resp. nebude rozhoduje wolff

Dec '22 ▶ mp1

deejay81

A ešte sa vyjadri prosím aj k druhej časti môjho komentu kde som spomínal porušovanie pravidiel v prosech Mercedesu. Vtedy si prečo neprotestoval a nežiadal o vyhadzov napr. Whitinga?

Dec '22

helmutko רגילים

Masi to mal viac pod kontrolou, ale mal aj podstatne bohatsie skusenosti. Nemyslim, ze sa novy riaditel buduce sezonu zhorsi, dufam, ze sa zlepsi. Vyhodenie Masiho koli AZ podla mna spravne nebolo, ale na druhej strane F1 by nemala byt zavisla od jedneho cloveka. A z tohto pohladu bola zmena vo vedeni pretekov pozitivna.

Dec '22

bob2

Stacilo jak to dal letos Sulayem na predavani cen na Kimiho, jinak by tam s Red Balls na podiu stat nemohl…