Pridať komentár 12 odpovedí
Mar '22

Jozef_Chroustal

Prajem Ferrari aby boli prvi a na konci sezony ziskali oba tituly.
Druhy McLaren a treti RedBull.
Je cas na vymenu čela, uz davno sa to malo stat.

2 odpovede
Mar '22 ▶ Jozef_Chroustal

FilKos

Keď má byť Redbull na druhom mieste, tak to veľká zmena na čele nebude. :smiley:

1 odpoveď
Mar '22

QRCC

Placko sa zase ozval. Už je fakt trápny aj celý mercedes. Za týždeň budú vpredu a zase sa ukáže ta ich ofajc politika.

Mar '22 ▶ FilKos

PUFF Püsiliige

:sweat_smile: Pravda.
Doufám, že tam bude Ferrari a RB, aby byla velká změna na čele.
Počet umístění v top 3 za posledních 10 sezón:
9x Mercedes
9x RedBull
8x Ferrari
2x McLaren
2x Williams

Mar '22

scenario

Co to ? Ved aj doteraz Hamik vzdy tvrdil , ze vyhraval len vdaka jeho majstrovstvu , takmer kazde druhe zavody sa stazoval na tym , na auto

1 odpoveď
Mar '22

jason_bourne1995

Hamilton je zase, ako tá bájka “the boy who cried wolf, but nobody answered”.
Kľudne môže mať pravdu ale nech sa nik nečuduje, že jeho a wolffove “špruchy” nik neberie vážne, oni sami sa dostali do takej situácie a tak im treba.

Mar '22

luciakanky

Týmto bullsh1tom, ktoré vypúšťa lujzo, toto a george už nikto neverí a asi ani táto klamárska trojica neverí tomu, čo vypúšťa z úst

1 odpoveď
Mar '22 ▶ luciakanky

Kiks

Neboj nič oni asi dobre vedia čo z nich vypúšťajú a prečo.

Idu nejakú líniu - OK trápna je lebo nakoniec to asi bude inak. A tie priblble úsmevy asi tiež nie sú z nespokojnosti. A áno zábavne to je ale to tak bolo vždy. A myslím že ak tam aj prídeš nový tak sa proste prispôsobis ak to ma byt v dobro tímu.

Ale na to musíme počkať ako to reálne bude a nie už silácke závery.

Mar '22 ▶ Jozef_Chroustal

F11

A najlepsie Carlos.

Mar '22

Jozef_Chroustal

To by mi uz bolo jedno :slight_smile:
Najviac by sa mi pacilo aby bol kazdy pretek iny vitaz a kazdy rok iny majster sveta.

Mar '22

helmutko רגילים

praveze nikdy nic take netvrdil.

1 odpoveď
Mar '22 ▶ helmutko

marcifanda

Suhrn rokov… hamik vdaka svojim schopnostiam ma 7 titulov (schopnost pochopenia auta) . Netvrdil go priamo ham ale vydedukovane z jeho vyjadreni. Cize moze mat niekto taky nazor. No ale som stale nazoru. Kto dotlaci novu technologiu do f1(napr turbo era) ten je vo vyhode. Tak ham moze dakovat len a len mercedesu. A este jedno. Kebyze jeho byvaly kolega ostal a pokracoval v tlaku na dalsi titul ham by v zivote nevyrovnal shumachera. Takze nie je top jazdec ale top placko ktory sa postaral o zmenu timoveho kolegu. Chudacik cim si vsetkym musel prejst. Ochh. A 8 titul… koniec. Je mi ho velmi luto.