Na víťazstvá momentálne nemáme, lamentuje Lewis Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa v tejto sezóne chce pokúsiť získať svoj ôsmy majstrovský titul, no nebude to mať jednoduché. Najviac sa obáva úvodnej fázy ročníka, počas ktorej vraj takmer určite nebude mať monopost na to, aby začal zbierať víťazstvá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/57410/na-vitazstva-momentalne-nemame-lamentuje-lewis-hamilton

Prajem Ferrari aby boli prvi a na konci sezony ziskali oba tituly.
Druhy McLaren a treti RedBull.
Je cas na vymenu čela, uz davno sa to malo stat.

1 Like

Keď má byť Redbull na druhom mieste, tak to veľká zmena na čele nebude. :smiley:

Placko sa zase ozval. Už je fakt trápny aj celý mercedes. Za týždeň budú vpredu a zase sa ukáže ta ich ofajc politika.

1 Like

:sweat_smile: Pravda.
Doufám, že tam bude Ferrari a RB, aby byla velká změna na čele.
Počet umístění v top 3 za posledních 10 sezón:
9x Mercedes
9x RedBull
8x Ferrari
2x McLaren
2x Williams

2 Likes

Co to ? Ved aj doteraz Hamik vzdy tvrdil , ze vyhraval len vdaka jeho majstrovstvu , takmer kazde druhe zavody sa stazoval na tym , na auto

1 Like

Hamilton je zase, ako tá bájka “the boy who cried wolf, but nobody answered”.
Kľudne môže mať pravdu ale nech sa nik nečuduje, že jeho a wolffove “špruchy” nik neberie vážne, oni sami sa dostali do takej situácie a tak im treba.

1 Like

Týmto bullsh1tom, ktoré vypúšťa lujzo, toto a george už nikto neverí a asi ani táto klamárska trojica neverí tomu, čo vypúšťa z úst

Neboj nič oni asi dobre vedia čo z nich vypúšťajú a prečo.

Idu nejakú líniu - OK trápna je lebo nakoniec to asi bude inak. A tie priblble úsmevy asi tiež nie sú z nespokojnosti. A áno zábavne to je ale to tak bolo vždy. A myslím že ak tam aj prídeš nový tak sa proste prispôsobis ak to ma byt v dobro tímu.

Ale na to musíme počkať ako to reálne bude a nie už silácke závery.

A najlepsie Carlos.

To by mi uz bolo jedno :slight_smile:
Najviac by sa mi pacilo aby bol kazdy pretek iny vitaz a kazdy rok iny majster sveta.

praveze nikdy nic take netvrdil.

1 Like

Suhrn rokov… hamik vdaka svojim schopnostiam ma 7 titulov (schopnost pochopenia auta) . Netvrdil go priamo ham ale vydedukovane z jeho vyjadreni. Cize moze mat niekto taky nazor. No ale som stale nazoru. Kto dotlaci novu technologiu do f1(napr turbo era) ten je vo vyhode. Tak ham moze dakovat len a len mercedesu. A este jedno. Kebyze jeho byvaly kolega ostal a pokracoval v tlaku na dalsi titul ham by v zivote nevyrovnal shumachera. Takze nie je top jazdec ale top placko ktory sa postaral o zmenu timoveho kolegu. Chudacik cim si vsetkym musel prejst. Ochh. A 8 titul… koniec. Je mi ho velmi luto.