Pridať komentár 17 odpovedí
Aug '21

JPM10

Správne rozhodnutie. Za mňa spokojnosť

1 odpoveď
Aug '21 ▶ JPM10

Peter

Za mňa tak isto spokojnosť :+1: :wink:

Aug '21

PerryKAT

Nikoho lepšieho tam posadiť ani nemohli, maximálne tak zariskovať s Hulkenbergom. :smiley:

Som spokojný a verím, že Checo by to mohol osláviť na pódiu počas tohto víkendu.

2 odpovede
Aug '21

AdamXMX

Toto podľa mňa celkom dosť zvyšuje šance na zotrvanie Bottasa v Mercedese, ťažko veriť, že by RB nechcel niekoho tak zasväteného od konkurencie ak by mal byť k dispozícii, veď aj Perezovi zahrali do karát poznatky o okopírovanom Mercedese z minulej sezóny.

Aug '21

helmutko רגילים

Vzladom nato, ze Marko tam z nejakej priciny ani za zivy svet nechce Gaslyho, tam uz nikto lepsi k dispozicii nie je.

2 odpovede
Aug '21 ▶ PerryKAT

Lacike82

Pravdu máš. Nikto lepší k dispozícii nie je, tak snáď sa Checo zlepší v kvaldách.

Aug '21

Ferda

Jen aby Perézovi tohle nadšení i v příštím roce.
Bude změna pravidel a všechny vylepšení vozu půjde směrem k Emilovi a k Pérovi se dostanou až za hodně dlouho.

Aug '21

bob2

Gratulace Perezovi, vedomi mista v kokpitu RB v pristi sezone by mu melo pomoct jit zase nahoru.

Aug '21 ▶ helmutko

bob2

Ja myslim ze Marko je daleko jediny kdo by chtel Gaslyho posadit do RB, je to jeho sverenec. Nedivim se ze uz delsi dobu drzi hubu, ma depku.

Aug '21

Janko_Hrasko

Mlady, perspektivny jazdec. Investicia do buducnosti… Zatial co Mercedes sa moze akurat tak hanbit za Bottasa

Aug '21 ▶ helmutko

Marv

Tiež mi nejde do hlavy prečo neskúsia znova Gaslyho veď podáva pomaly lepšie výkony ako Peréz.

2 odpovede
Aug '21 ▶ Marv

F11

Lebo Marko. Bohuzial pokial tam bude Marko, Pierre ma jednoducho smolu.

Aug '21 ▶ Marv

PerryKAT

Oplatí sa im to riskovať? A oplatilo by sa takto Gaslymu riskovať kariéru? Gasly sa nepochybne zlepšil od svojho odchodu z RB, avšak Perez je momentálne aspoň ako taká istota, s ktorým môžu rátať s tým, že by mohol útočiť na pódiové priečky. Či sa to niekomu páči alebo nie, Perez je pre nich v tejto chvíli najistejšia voľba. Gasly by bol hazard.

1 odpoveď
Aug '21 ▶ PerryKAT

PerryKAT

Aug '21

speedy55

Perez OK, som rad ze ostava, len nech je lepsi a nech nestraca veka na Verstappena, inak Titul nebude! Pomalsi moze byt nax. Do nejakych tisicin akebo max stotin, ak to budu uz desatiny na kolo je to zase v haji!
Gasly je sikovny, uvidime ako dokonci sezonu a ak buduci rok bude mat AT dobre auto, mozno to bude moct dat na top 6 a potom by mohol ist do top timu napr. Alpine ak alonso alebo ocon nebudu dobri

Aug '21 ▶ PerryKAT

Kiks

Tak Netflix je tento víkend v Mercedese.

Takže otázka je kto všetko nakoniec bude na pódiu :joy:

@Janko_Hrasko môže to máš pravdu. Rozdiel je že RB už budúcnosť v kokpite ma. Mercedes ma 37 ročného LH a Bottasa =which one is that future?

1 odpoveď
Aug '21 ▶ Kiks

Janko_Hrasko

ten. ktory bude mat titul buducu sezonu…