Sergio Pérez bude pokračovať s Red Bullom aj v roku 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Mexický pretekár Sergio Pérez bude pokračovať s Red Bullom aj v budúcej sezóne. Tím to potvrdil v piatok v Belgicku. Je to spečatenie očakávaného scenára. V Milton Keynes sa tak aj v nasledujúcej sezóne budú spoliehať na duo Max Verstappen – Sergio Pérez.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/39843/sergio-perez-bude-pokracovat-s-red-bullom-aj-v-roku-2022

Správne rozhodnutie. Za mňa spokojnosť

Za mňa tak isto spokojnosť :+1: :wink:

Nikoho lepšieho tam posadiť ani nemohli, maximálne tak zariskovať s Hulkenbergom. :smiley:

Som spokojný a verím, že Checo by to mohol osláviť na pódiu počas tohto víkendu.

3 Likes

Toto podľa mňa celkom dosť zvyšuje šance na zotrvanie Bottasa v Mercedese, ťažko veriť, že by RB nechcel niekoho tak zasväteného od konkurencie ak by mal byť k dispozícii, veď aj Perezovi zahrali do karát poznatky o okopírovanom Mercedese z minulej sezóny.

Vzladom nato, ze Marko tam z nejakej priciny ani za zivy svet nechce Gaslyho, tam uz nikto lepsi k dispozicii nie je.

2 Likes

Pravdu máš. Nikto lepší k dispozícii nie je, tak snáď sa Checo zlepší v kvaldách.

Jen aby Perézovi tohle nadšení i v příštím roce.
Bude změna pravidel a všechny vylepšení vozu půjde směrem k Emilovi a k Pérovi se dostanou až za hodně dlouho.

Gratulace Perezovi, vedomi mista v kokpitu RB v pristi sezone by mu melo pomoct jit zase nahoru.

1 Like

Ja myslim ze Marko je daleko jediny kdo by chtel Gaslyho posadit do RB, je to jeho sverenec. Nedivim se ze uz delsi dobu drzi hubu, ma depku.

Mlady, perspektivny jazdec. Investicia do buducnosti… Zatial co Mercedes sa moze akurat tak hanbit za Bottasa

Tiež mi nejde do hlavy prečo neskúsia znova Gaslyho veď podáva pomaly lepšie výkony ako Peréz.

Lebo Marko. Bohuzial pokial tam bude Marko, Pierre ma jednoducho smolu.

1 Like

Oplatí sa im to riskovať? A oplatilo by sa takto Gaslymu riskovať kariéru? Gasly sa nepochybne zlepšil od svojho odchodu z RB, avšak Perez je momentálne aspoň ako taká istota, s ktorým môžu rátať s tým, že by mohol útočiť na pódiové priečky. Či sa to niekomu páči alebo nie, Perez je pre nich v tejto chvíli najistejšia voľba. Gasly by bol hazard.

• Ďalší faktor, ktorý hrá v Gaslyho neprospech je doktor Marko, ktorý ho evidentne nemá moc v láske.

• A myslím, že sa zhodneme na tom, že ak by Gasly znova vyhorel po boku Verstappena tak by už na miesto v nejakom majstrovskom tíme mohol zabudnúť a musel by sa uspokojiť s jazdením v strede poľa.

• V tomto súhlasim so Števom Eiselem, Gasly musí čakať kým mu skončí zmluva s Markom a bude mať voľné karty. Od budúcej sezóny sa nám menia pravidlá a kto vie s čím príde Alphine, McLaren alebo Aston Martin. Gasly ak si naďalej bude v Alpha Tauri budovať reputáciu šikovného a konzistentného jazdca, tak po skončení zmluvy s Markom sa o neho začnú zaujímať TOP3 tímy, keďže v tej dobe už bude mimoriadne skúsený ale stále mladý. A navyše, jeho národnosť mu môže vyniesť lukratívny flek v Alphine (uvidíme ako na tom budú o dva roky a čo všetko dokáže Ocon).

• ešte dodám, že Perez je dobrou voľbou aj z obchodného hľadiska, nakoľko má za sebou celý trh v Severnej Amerike a sponzorov.

Perez OK, som rad ze ostava, len nech je lepsi a nech nestraca veka na Verstappena, inak Titul nebude! Pomalsi moze byt nax. Do nejakych tisicin akebo max stotin, ak to budu uz desatiny na kolo je to zase v haji!
Gasly je sikovny, uvidime ako dokonci sezonu a ak buduci rok bude mat AT dobre auto, mozno to bude moct dat na top 6 a potom by mohol ist do top timu napr. Alpine ak alonso alebo ocon nebudu dobri

Tak Netflix je tento víkend v Mercedese.

Takže otázka je kto všetko nakoniec bude na pódiu :joy:

@Janko_Hrasko môže to máš pravdu. Rozdiel je že RB už budúcnosť v kokpite ma. Mercedes ma 37 ročného LH a Bottasa =which one is that future?

1 Like

ten. ktory bude mat titul buducu sezonu…