May '21
Hamilton robi najmenej chyb zo vsetkych jazdcov, preto je najlepsi, ak aj spravi chybu snazi sa minimalizovat skody, na trati sa nesprava ako debil a nejde do nebezpecnych subojov ako Verstappen s Leclercom v tom je genialita…
2 odpovede
May '21
▶ Jozef_Chroustal1
Porovnavas neporovnatelne, Hamilton je uz podstatne skusenejsi, no ked bol mlady ako Verstappen a Leclerc, tak tiez takto spolahlivo nejazdil.
3 odpovede
May '21
▶ Max_is_faster_than_you
na trati sa nespraval ako Leclerc s Verstappenom, idem ja a vsetci sa mi unhnite
2 odpovede
May '21
Horner zabudol dodat, ze ked ma Hamilton ciste preteky tak ich vyhra a ked ma Max ciste preteky tak skonci druhy alebo treti.
Tento rok urcite nebude rozhodovat o titule to, kto spravi menej jazdeckych chyb, ale to kto zvladne lepsie pretekove tempo a strategiu.
May '21
▶ Jozef_Chroustal1
To číslo 1 na konci tvojho nicku značí, že si si dnes vytvoril fejkový profil názorovo opačný ku Chroustalovi, čiže budeš hájiť Mercedes, čo on nemá vo zvyku. Podľa môjho názoru strata času a energie.
2 odpovede
May '21
▶ Explorer
Taakychto chorych ludi je tu viac… Mrhat zivotom cez 3ucty
1 odpoveď
May '21
Toto uz je slusny kabaret.
Ale co uz. Ked to nejde na trati tak aspon cez media.
May '21
▶ Explorer
dnes mam volno takze pohoda
May '21
▶ MANDALORIAN
Pri tom sa mi zjavila hláška z nejakého známeho filmu: , Bože vidíš to?" 🤦😄
1 odpoveď
May '21
Iste pri suboji tohto roka dobabru toho este dost obaja… A iste sa dobabre aj rada dalsich veci.
Horner si musi hlavne uvedomit, ze poznatky ukazuju ze jeho tim toho klasicky dobabre viac.
May '21
▶ Jozef_Chroustal1
To nieje tak celkom pravda. Hamilton tiez chybuje ked je pod tlakom. V 2017 a 2018 tiez par krat chyboval ale tie chyby nemali hrozive nasledky. Chyboval hlavne ked pod tlakom a za Ferrari.
V jednom ti ale za pravdu dat musim a to, ze Lewis nejde bezhlavo do subojov ktore vie ze v danom momente nemoze vyhrat. Je to velmi rozumne, ale otazka je skor preco to robi. Odpoved je jednoducha, lebo vie, ze Mercedes mu doda auto ktore bude minimalne v 15 pretekoch bezkonkurencne a vo zvysnych pretekoch bude moct bojovat o vitazstvo.
Ostatny jazdci su uplne v inej situacii. Ked vidia, ze Mercedes je v niektorych pretekoch porazitelny tak musia nato tlacit, pretoze velmi dobre vieme, ze zbierat vitaztsva od 2014 v inom time je neskutocne tazke. Preto sa mozno spravaju tak agresivne na trati. Lewis vie uz pred sezonou, ze ma sancu vyhrat 18 a viac velkych cien, ostatny musia o kazde jedno vitazstvo bojovat uplne inak.
1 odpoveď
May '21
▶ Max_is_faster_than_you
Akurát netreba zabúdať že Verstapen nieje až taký nováčik po šiestich sezónach alebo koľko ich má za sebou.
May '21
▶ Bujdy
Druhý a tretí odstavec treba vytesať do mramoru.
May '21
▶ Jozef_Chroustal1
Hras sa tu na doppelgangera?
-
Nie, nespraval? Asi si zabudol na suboje s Massom vsak? Alebo si ho vtedy este nesledoval, lebo nesedel v dominantnom aute
-
Ako tu spomenul niekto nizsie, Hamilton nemusi nic v subojoch riskovat a jazdi uplne s cistou hlavou, lebo ma pod zadkom neporazitelne auto. Ostatni bohuzial musia jazdit ako debili, aby mali aspon sancu pokusit sa to neporazitelne auto prekonat. Keb zrazu sedel v takom AM, hned by to vyzeralo inak
May '21
To : Jozef_Chroustal1
Clovece ty si hlavicka, zobrat si moj nick a doplnit jednotku.
Si velmi sikovny, klobuk dole.
May '21
▶ Max_is_faster_than_you
Toto si ja odložím do budúcna ak dovolíš
Ale inak súhlasím s časťou o LH. Ale faktom je ze Max už tiež nie je nováčik. Jemu sa za 6 rokov v top tíme chyby už nemajú odpúšťať len tak ako sa mnohí snažíte prezentovať.
Uz Charles je stále v inej situácii a ešte aký taky nárok ma ale Max za 6 rokov ?
May '21
Tak, ak sa pod to podpíše najprv @Bujdy tak ja tiež, lebo si myslím to isté, čo napísal.