Horner: Aj Lewis už ukázal, že to vie dobre zbabrať | Magazín F1 - F1online.sk

V doterajšom priebehu sezóny sme už videli chyby u oboch kandidátov na titul. So stupňujúcim sa tlakom v majstrovskom boji ich bude len pribúdať, myslí si Christian Horner, ktorý však nečaká, že by ich mal viac spraviť Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/29649/horner-aj-lewis-uz-ukazal-ze-to-vie-dobre-zbabrat

Hamilton robi najmenej chyb zo vsetkych jazdcov, preto je najlepsi, ak aj spravi chybu snazi sa minimalizovat skody, na trati sa nesprava ako debil a nejde do nebezpecnych subojov ako Verstappen s Leclercom v tom je genialita…

Porovnavas neporovnatelne, Hamilton je uz podstatne skusenejsi, no ked bol mlady ako Verstappen a Leclerc, tak tiez takto spolahlivo nejazdil.

na trati sa nespraval ako Leclerc s Verstappenom, idem ja a vsetci sa mi unhnite

Horner zabudol dodat, ze ked ma Hamilton ciste preteky tak ich vyhra a ked ma Max ciste preteky tak skonci druhy alebo treti.

Tento rok urcite nebude rozhodovat o titule to, kto spravi menej jazdeckych chyb, ale to kto zvladne lepsie pretekove tempo a strategiu.

To číslo 1 na konci tvojho nicku značí, že si si dnes vytvoril fejkový profil názorovo opačný ku Chroustalovi, čiže budeš hájiť Mercedes, čo on nemá vo zvyku. Podľa môjho názoru strata času a energie.

Taakychto chorych ludi je tu viac… Mrhat zivotom cez 3ucty :joy:

Toto uz je slusny kabaret.
Ale co uz. Ked to nejde na trati tak aspon cez media.

dnes mam volno takze pohoda

Pri tom sa mi zjavila hláška z nejakého známeho filmu: , Bože vidíš to?" 🤦😄

Iste pri suboji tohto roka dobabru toho este dost obaja… A iste sa dobabre aj rada dalsich veci.
Horner si musi hlavne uvedomit, ze poznatky ukazuju ze jeho tim toho klasicky dobabre viac.

To nieje tak celkom pravda. Hamilton tiez chybuje ked je pod tlakom. V 2017 a 2018 tiez par krat chyboval ale tie chyby nemali hrozive nasledky. Chyboval hlavne ked pod tlakom a za Ferrari.

V jednom ti ale za pravdu dat musim a to, ze Lewis nejde bezhlavo do subojov ktore vie ze v danom momente nemoze vyhrat. Je to velmi rozumne, ale otazka je skor preco to robi. Odpoved je jednoducha, lebo vie, ze Mercedes mu doda auto ktore bude minimalne v 15 pretekoch bezkonkurencne a vo zvysnych pretekoch bude moct bojovat o vitazstvo.

Ostatny jazdci su uplne v inej situacii. Ked vidia, ze Mercedes je v niektorych pretekoch porazitelny tak musia nato tlacit, pretoze velmi dobre vieme, ze zbierat vitaztsva od 2014 v inom time je neskutocne tazke. Preto sa mozno spravaju tak agresivne na trati. Lewis vie uz pred sezonou, ze ma sancu vyhrat 18 a viac velkych cien, ostatny musia o kazde jedno vitazstvo bojovat uplne inak.

4 Likes

Akurát netreba zabúdať že Verstapen nieje až taký nováčik po šiestich sezónach alebo koľko ich má za sebou.

1 Like

To mi nic nehovori :thinking::flushed:

:+1: Druhý a tretí odstavec treba vytesať do mramoru. :slight_smile:

3 Likes

Hras sa tu na doppelgangera?

1. Nie, nespraval? Asi si zabudol na suboje s Massom vsak? Alebo si ho vtedy este nesledoval, lebo nesedel v dominantnom aute

2. Ako tu spomenul niekto nizsie, Hamilton nemusi nic v subojoch riskovat a jazdi uplne s cistou hlavou, lebo ma pod zadkom neporazitelne auto. Ostatni bohuzial musia jazdit ako debili, aby mali aspon sancu pokusit sa to neporazitelne auto prekonat. Keb zrazu sedel v takom AM, hned by to vyzeralo inak

2 Likes

To : Jozef_​​Chroustal​1
Clovece ty si hlavicka, zobrat si moj nick a doplnit jednotku.
Si velmi sikovny, klobuk dole.

1 Like

Nevadí ________😄

Toto si ja odložím do budúcna ak dovolíš :sweat_smile:

Ale inak súhlasím s časťou o LH. Ale faktom je ze Max už tiež nie je nováčik. Jemu sa za 6 rokov v top tíme chyby už nemajú odpúšťať len tak ako sa mnohí snažíte prezentovať.
Uz Charles je stále v inej situácii a ešte aký taky nárok ma ale Max za 6 rokov ?

Tak, ak sa pod to podpíše najprv @Bujdy tak ja tiež, lebo si myslím to isté, čo napísal. :slight_smile: