Rosenberg
Takže AM bude mít takovou ošklivou zelenou, jako měl kdysi Caterham? To snad ne!
Takže AM bude mít takovou ošklivou zelenou, jako měl kdysi Caterham? To snad ne!
A je vôbec isté, že chce BWT ostať v F1? Pre taký Haas by to bola moc zaujímavá možnosť, tí sú na tom finančne dosť zle. (A tá ružová by hádam aj vyzerala lepšie než tá fádna šedá, čo tam mali doteraz.)
1 odpoveďCaterham mal práveže jedno z najkrajších aut za posledné roky. Rovnako ako Jaguar na začiatku 00s. Je to len môj subjektívny názor, ale kiež by sa tento odtieň zelenej spolu s Astonom do f1 vrátil.
Vydeľ si tu hnusní matnu červenú na vašich monpostoch
Pretekárska zelená je super farba a mne sa ten nápad páči. K tomu Astonu( ako vyslovene britskej značke) sa mi to hodí a hlavne nikto iný takú momentálne nemá, čo ich bude odlišovať.
Problém BWT je, že oni tam silou mocou tlačia tú ružovú (aj keď jasné, že pre nich to je dôležité).
Najlogickejší pre BWT, ak chce ostať v F1, by bol asi Mclaren = je to najlepší tím z menovaných. A ružová s oranžovou ? Ozaj nie. Alebo sa vzdajú úplne oranžovej ? To snáď taktiež nie. Ale taký Lando v ružovej by mohol byť celkom sranda.
Z Williamsu nech radšej urobia modrý (kľudne aj Mercedes) ako ružový tím, aj keď peniaze by sa im zišli. A dvoch takmer 1.9m vysokých chlapov v ružovom by som si pozrela. A ozaj trochu farby by na to lakovanie mohli pridať = tmavomodrá by bola super videli sme v Abu Dhabi, že k tomu autu sedela. Takto biele je to trochu nuda. Ale zas to lakovanie bolo dosť na rýchlo. Uvidíme čo prinesie Dorlinton za farbu
Haas by kľudne mohol ísť touto cestou = farba toho auta sa menila tak často, že tam už je to asi aj jedno a peniaze by sa im zišli ako soľ. Tu by som si zase pozrela Mazepina v ružovej.
Alfa a jej lakovanie sa mi páči ako je to nemeniť.
Toľko k módnemu okienku monopostov F1.
Ešte že červená je nádherná že ? Najmä keď bojuje o 15 miesto s Williamsom, Hassom a Alfou
Vidím že tvoj nový obľúbený tím bude AM …a potom mi nepovedz že to nie je len aby si mohol hejtovať Vettela, keď ešte aj farba ti vadí
Teoreticky by šla strieborná s ružovou (strieborná je taká akoby ich alternatívna farba, oranžovej sa už viackrát vzdali a podľa mňa aj s príchodom Mercedesu by mohlo byť opäť trochu viac striebornej na aute), ale Mclaren (a zrejme aj Williams) je príliš veľká značka na to, aby si nafarbili monopost na ružovo. Ak bude chcieť BWT niekoho podporovať, tak to vidím najskôr na Haas.
1 odpoveďIde o to, že mne sa tá oranžová páčila o nič viac preto nechcem aby sa jej vzdali
Tak už aj Mercedes nie je strieborný zase A rúžový Williams je ozaj snáď hovadina … to nedám
Hass by mohol byť len či im to stojí za to spolupracovať s tímom ako HAAS a ešte s bad boyom NM…
Btw už sú vonku aj portréty Vettela a Strolla v zelenom.
1 odpoveďSom nesmierne zvedavý na to lakovanie, dúfam že tam tej zelenej bude vela, lakovanie Jaguaru som zbožnoval. Všeobecne je to pole v poslednej dobe strašne monotonne, narozdiel povedzme od prelomu milenii, kedy to hýrilo všetkými možnými farbami. Naposledy ma vyslovene očarilo lakovanie Sauberu v 2017
1 odpoveďPresne moje slová. Sauber v 2017 mal krásny design, veľká škoda, že sa z toho potom stalo biele Alfa Romeo.
Mne sa viac pozdávala tá strieborná. Viem, že originál Mclaren je oranžový, ale ja som zažil iba strieborné, čiže na tie som viac zvyknutý. Každopádne najhoršia bola tá čisto čierna z čias, keď tam bol Alonso. Keďže Mercedes ostáva bohužiaľ zrejme pri čiernej, tak by sa Mclaren mohol vrátiť k striebornej.
Ťažko povedať, či by o to BWT stálo, ale vzhľadom na to, že si do všetkých zmluv podmienkujú ružovú, by im kontroverzie nemuseli vadiť. Možno práve naopak, tým, že je to taký tím, tak získajú ešte väčšiu publicitu.
iste nie je nic. iba spekulujem. Ak by chceli ostat, tak asi McLaren by bol pre nich najzaujimavejsi partner. Otazka je ci by vo Wokingu pristali na ruzove auto.
Dúfam že McLaren bude Oranžový , Mercedes čierny . Strieborná nieje niejaka okúzľujúca podľa mňa . Haas bude sledovaný najmä kôli menu Schumacher a to by pre BWT mohlo byť zaujímavé a aj Nikita bude často na obrazovke keďže v juniorských kategóriách mal veľa nehôd a nepredpokladá sa že sa to zmení.Alebo aj Williams keďže biely sú aj AlphaTauri a tento rok bude pre nich prelomový a predpokladá sa že budú z Hassom bojovať len o 9.miesto.Alpha Tauri ako módna značka určite do ružová nepôjdu.Teoreticky by aj jeden z tejto trojice mohol zvoliť striebornú farbu.Alfa Romeo tiež nebudú svoju značku prezentovať ružovou.A McLaren by ružovou farbou stratil fanúšikov.
1 odpoveďnetky.sk/článok/svedska-kiruna-hra-v-duhovych-dresoch-fanusikovia-ju-opustili
-dufam že to pôjde
-tu je príklad z hokeja že veľa fanúšikov dbá na farbu a tím kôli tomu opustia
-Ja síce tento prípad niesom a McLarenu by som rovnako fandil ako ostatným tímov lebo som fanúšikom najmä zábavnej šou v F1
-ale samozrejme neverím tomu že by McLaren išiel do ružová a aj dúfam že ostanú oranžový predsa len to nieje dočasný tím akým bol Racing Point
-samozrejme WILLIAMS alebo Haas by som bral ružový je to také oživenie ako byť viacej áut v jednej farbe
-a aj si neviem predstaviť že by veľká fanúšikovská základňa McLarenu teraz nosila ružové tričká,bundy alebo šiltovky
uz boli cerveno-bieli, sivo cierni, cerveno strieborni, cierni…
Sponzorov maju dost takze pre BWT snad ani nie je na kapote miesto.
Aston Martin Croissant.