Pretekárska zelená je super farba a mne sa ten nápad páči. K tomu Astonu( ako vyslovene britskej značke) sa mi to hodí a hlavne nikto iný takú momentálne nemá, čo ich bude odlišovať.
Problém BWT je, že oni tam silou mocou tlačia tú ružovú (aj keď jasné, že pre nich to je dôležité).
Najlogickejší pre BWT, ak chce ostať v F1, by bol asi Mclaren = je to najlepší tím z menovaných. A ružová s oranžovou ? Ozaj nie. Alebo sa vzdajú úplne oranžovej ? To snáď taktiež nie. Ale taký Lando v ružovej by mohol byť celkom sranda.
Z Williamsu nech radšej urobia modrý (kľudne aj Mercedes) ako ružový tím, aj keď peniaze by sa im zišli. A dvoch takmer 1.9m vysokých chlapov v ružovom by som si pozrela. A ozaj trochu farby by na to lakovanie mohli pridať = tmavomodrá by bola super videli sme v Abu Dhabi, že k tomu autu sedela. Takto biele je to trochu nuda. Ale zas to lakovanie bolo dosť na rýchlo. Uvidíme čo prinesie Dorlinton za farbu 
Haas by kľudne mohol ísť touto cestou = farba toho auta sa menila tak často, že tam už je to asi aj jedno a peniaze by sa im zišli ako soľ. Tu by som si zase pozrela Mazepina v ružovej.
Alfa a jej lakovanie sa mi páči ako je to nemeniť.
Toľko k módnemu okienku monopostov F1.