Pridať komentár 74 odpovedí
1 Jun

rAstor

:smiley: :smiley: :smiley: To je cista komedie tohle. :smiley:

1 Jun

TommyPLR

Tak toto je pruuser :hear_no_evil:

1 Jun

luciakanky

Ach jaj, raz je celý happy a raz depka a dnes prebehnutie hulkom bolo smutné

1 odpoveď
1 Jun

spartask

a to uprimne može biť rad že tak to skončil 2-3 kola a mohol biť ešte na tom horšie uprimne somho nikdy nemal moc rad ale toto je smutne očividne mu auto nesedy a očividne ho to ani nebavy uprimne nieje otazka či su v ferrari snim spokojny mam uprimne pocit že to možno hamilton zabali sam a pôjde preč lebo očivydne to nefunguje dobre vysledky su pomerne zle a je len otazka času kedy media sa začnu vytvarať tlak lebo budme uprimne ted to zatial nieje tak zle s pohladu tlaku na jeho osobu ale ked sa bude opakovat ťo že jedno auto bojuje o podium a druhe sa mota kolem 7 miesta a bojuje s autamy ako je sauber to začnu brzi otazky či už nepatri do stareho železa

1 odpoveď
1 Jun ▶ spartask

MP4-26

Příští rok ještě odjezdí. Nedávalo by to smysl ani pro jednu stranu.

1 odpoveď
1 Jun ▶ MP4-26

TommyPLR

ja si tiez myslim, zmena pravidiel moze byt impulz a moze mu to zapasovat ale stve ma ze sa tak opusta… radsej keby je ticho tak nie vzdy to vyjde no co uz

1 Jun

Jos_Is_Back

Ak je Vettelov a Alonsov záver kariéry smutný, tak Hamiltonov je vyslovene tragický.

Úplne to degraduje celú jeho auru aj hodnotu titulov.

Bol to výborný pilot, ale potreboval byť hýčkaný, všetci okolo neho museli chodiť po špi.čkách a muselo mu sedieť auto. Inak dokázal prehrať s hociktorým iným skvelým pilotom - Rosberg, Button, Russell aj Leclerc.

Akonáhle niečo nešlo podľa jeho predstáv, tak sa sypal a jeho výkony išli dole. Ak bolo všetko 100% podľa plánu, tak vtedy bol aj on často 100%-ný.

To ale práve delí Schumachera alebo Verstappena od iných. Aj oni mali svoje momenty, ale často boli oni tými, kto podržal celý tím a vykompenzoval ich chyby alebo nedostatky auta.

2 odpovede
1 Jun

Ferda

Když nechceš aby Hamík překonal v titulech Schumachera, posaď ho do Ferrari, tam už si to pohlídaj.

Jsem přesvědčený, že Hamík každý den lituje, že svou kariéru neukončil se vztyčenou hlavou v 2021.

1 Jun ▶ Jos_Is_Back

ironeddie

Písal som to na začiatku. Bude robiť problémy. vettelovi začalo preskakovať v palici…stal sa z neho slniečkár a aktivista. Myslím si že Alonso ešte najmenej sezónu dá už s neweyho autom. a potom tipujem ešte endurance alebo niečo si strihne.

1 odpoveď
1 Jun ▶ ironeddie

Jos_Is_Back

Len aby tam Alonsa neprišiel ukončiť Max.

To by zas boli výhovorky ako Newey postavil auto na mieru Maxovi. :grin:

1 odpoveď
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

ironeddie

Ono to chvíľu potrvá…ktovie či tam aj verstappen pôjde…a inak Alonso vlastní aj nejaký podiel v Astone

1 Jun

spineIesssheep

Jak sem mužeš zařadit Verstappena, když za jinej tym než RB nejezdil? Hamilton týmy vystřídal. Verstappen jezdí za jeden tým, neměl vedle sebe zvučnější jmeno a stát se mu může teoreticky to samé.

Btw: schumacher po 40tce v Mercedesu? :thinking:

1 odpoveď
1 Jun

Jos_Is_Back

A to je akože mínus?

Totti hral len v Ríme, Ovechkin len v Capitals. Kvôli tomu sú menej ako hráči, ktorí vystriedali rôzne kluby?

A keď už tým chceš argumentovať, hoci je to nelogické, tak Alonso uspel len v Renaulte, všade inde to bol neúspech a občas aj prehra s veľmi priemerným pilotom ako Ocon.

Hobby driver.

1 odpoveď
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

spineIesssheep

No nelogicky proti mě argumentuješ ty už dneska po druhé. Však to vubec nedavá smysl, si přečti co plodíš.

1 odpoveď
1 Jun

Jos_Is_Back

:eyes:

Skús byť konkrétny, lebo tieto vaše prázdne reči, to je strašne zúfalé.

1 odpoveď
1 Jun

Situs

Trochu jsem myslel že Ham už svým věkem a přestupem do Ferrari s kolegou prohrávat tak nějak “zvládne”, ale asi ne:smile: Možná je to dobře, kdyby s tím byl smířen je to konec :man_shrugging: Ale znamená to počítám neustálé interní dusno ve Ferrari.

1 Jun ▶ Jos_Is_Back

spineIesssheep

Tak ty hejtíš Hamiltona že se ukazalo, že to bylo týmem a dáš sem jako příklad opaku Verstappena? Rly?
Zoufalej seš leda ty.

2 odpovede
1 Jun ▶ spineIesssheep

HellHogr Mestari

Vždyť odpovídáš borcovi, co tu dostal 5 banů, uráží tu na základě vzdělání, politického přesvědčení i vzhledu. Lhal tu o několika věcech, včetně svýho věku nebo povolání. On je chodící ubohost

1 Jun

Jos_Is_Back

RB okolo Verstappena ani nahodou nechodi tak po spickach ako chodil Mercedes okolo Hamiltona.

Vyjadrenie, ze Lewis nerobi chyby, ale chyba je v zle umiestnenom tlacidle, nema konkurenciu.

Ked to Max minuly rok tusim v Budapesti vo vysielacke prehanal, tak to RB riesil stretnutim s nim aj GPm. Ked to prehanal Lewis a este aj svoj zly vykon vyslovene hodil na tim a uplne ho potopil v Monaku 21 (aj viackrat v minulosti), tak sa mu cely tim ospravedlnoval.

Maxa zatial nikto nemusel prosit, aby jazdil v aute, ktore nema na titul, ale stale je v top 3-4.

Hamilton bol mega dominantny v Mercedese v jednej ere s jednym timovym kolegom, Verstappen je top v RB uz druhu eru a vedla hocikoho.

Ale hlavne a co je najpodstatnejsie - Lewis dostava vo Ferrari taky obklad, ze Albon s Gaslym boli za takuto vykonnostnu stratu na Maxa z RB vyhodeni. To je to, preco kritizujem (nehejtim) Hamiltona.

1 odpoveď
1 Jun

HellHogr Mestari

Jj, Ham měl vedle sebe Rosberga co získal titul, jezdil proti Buttonovi, Alovi a teď Leclercovi. Proti komu jezdí Verstappen? Lawson a Tsunoda :rofl:

2 odpovede
1 Jun

Jos_Is_Back

A kazdy z nich ho dokazal aspon v jednej sezone porazit s vynimkou Alonsa, Kovalainena a Bottasa.

Skratka kazdy vyborny pilot dokazal Lewisa v rovnakom aute zdolat. :grin:

Ale taky obklad ako dostava od Leclerca, za to by bol Sainz neskutocne kritizovany. A to je Sainz dobry stredopoliar.

1 odpoveď
1 Jun

tiMur

Lewisovi jsem pred sezonou veril a varoval jsem fanousky Charlese, ze to bude pro ne probuzeni.

No zatim se pro Charlese jevi Lewis, jako vyrazne mensi hrozba nez byl Carlos. Tak jeste uvidime.

1 Jun

MamgP

A Ham v tom istom aute dokazal viac ako ostatni - 7 titulov. Takze je lepsi :grinning:
K tomuto len tolko a dobru noc…

2 odpovede
1 Jun ▶ MamgP

PUFF Püsiliige

To je jen křeč přes slzy. Škoda energie na to reagovat. :smiley:

1 Jun

Jos_Is_Back

V tom istom aute 2 tituly, Rosberg 1 titul.
V tom istom aute 4 tituly, Bottas 0 titulov.
V tom istom aute 1 titul, Kovalainen 0 titulov.

Tolko k tomu, dobru noc. :smiley:

PS: Nerobim z neho zleho jazdca, ked mu vsetko sedelo, bol top, ale v mojom rebricku je jazdecky pod Schumacherom aj Verstappenom. :slight_smile:

2 odpovede
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

spineIesssheep

Josi, až ti doktor vystaví potvrzení, že je Verstappen nejlepší, tak nam to pošli. Díky.

2 odpovede
1 Jun ▶ HellHogr

Tomas

Max k sebe hlavne iného, ako béčkového pilota nepustí. Ham bojoval s majstrami sveta.

1 Jun ▶ spineIesssheep

HellHogr Mestari

Josovi doktor vystaví něco jinýho, ale to pak bude v kazajce :grinning:

1 odpoveď
1 Jun ▶ HellHogr

spineIesssheep

1 Jun ▶ spineIesssheep

Jos_Is_Back

Nie nie, veď predsa najlepší je Alonso, minule si to ty prezradil, že Max sa na neho nechytá a pre teba je rodák z Ovieda najlepší jazdec v histórii.

Potvrdzuje to aj ELO.

To, že sa o ňom autor vyjadril ako o dôkaze, že ELO pre F1 je nezmysel a nie dôkaz o Alonsovi, je nepodstatný detail.

1 odpoveď
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

spineIesssheep

podstatný detail je, že ti to leží v hlavě ještě teď. you’re welcome.

1 odpoveď
1 Jun ▶ spineIesssheep

Jos_Is_Back

Vôbec nie, na tom sa doteraz smejem ako si tu chcel niečo dokázať a ani si si to nevypočul celé a sám si si nahovnil do chriapy. :joy:

1 odpoveď
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

spineIesssheep

Tahle fotka tě tak kopla, když porovnaval nejvyšší ela v chess a F1? :laughing:

Za mě super - dva goat společně. Škoda, že Magnus to trošku s F1 zazdil. :pensive:

1 odpoveď
1 Jun

Jos_Is_Back

Každý má právo na názor. :sweat_smile:

Realita je však taká, že Alonso nie je ani v Top 5, často ani Top 10 rôznych F1 all time rebríčkov.

1 odpoveď
1 Jun

Donnie_Darko

Predpokladam ze nemyslel tento ELO rating :thinking: Urcite myslel len nejaky co jemu sedi do naratívu. Btw. 538 je jedna z najuznavanejsich stranok.

2 odpovede
1 Jun ▶ Jos_Is_Back

D.COULTHARD

Ty si raidny zufalec. Radost citat, ked sa tu dokazes s kazdym hadat kazdy den o tom, aky je Verstapen bezchybny a najlepsi jazdec na svete v historii :smiley:
Dufam, ze sa z teba nestane o par rokov alkoholik, lebo to co tu rpedvadzas hranici so zdravym rozumom… mali by ti dat dalsi ban, nech si trosku preventilujes hlavu a das sa do kopy :rofl: :man_facepalming:

4 odpovede
1 Jun

Donnie_Darko

Toto presne sedí na svatu trojku ktorá sa modlí k Alonsovi kazdy den a hocikto kto neuzna ze najlepsi jazdec tak je podla nich hater. A staci pozriet statistiky, Hogar je najvacsi spammer na tejto stranke, má tu dokopy 35.000 komentarov a Situs ich ma 23.000

1 odpoveď
1 Jun ▶ Donnie_Darko

D.COULTHARD

A ako to ospravedlnuje to co tu robi Jos ? Ci si chcel moju pozornost otocit na niekoho ineho ?
A co sa tika Alonsa, podla mna je stale TOP jazdec, aj ked tento rok mu to nejazdi… Mam taku tajnu teoriu, ze ho tim uz umyselne potapa, aby nenapadne ukazali ze po prichode Verstapena do timu musi ist z kola von ALO a nie mlady Stroll :baby_bottle:
To len tak vtipkujem. Posadte Alonsa vedla Verstapena do RB a on vam ukaze ako dokazu jazdit 2 tituly.

3 odpovede
1 Jun ▶ D.COULTHARD

Donnie_Darko

Neospravedlnuje ho to nijako. Len je vtipne kritizovat za to jeho v diskusii kde su dalsi top 3 spammeri ktori robia to iste ako on.

Co sa tyka Alonsa v Red Bulle tak ani Alonso nie je tak delusional ze by si myslel ze by mal co i len 0,01% sancu sa nezahanbit proti Verstappenovi, a to vsetcia vieme ako delusional Alonso dokaze byt. Ten bude hlavne rad ak po Oconovi neprehra aj so Strollom

Inak toto mas statistiky za posledny mesiac. Svata trojka + Jos ale ides kritizovat len jedneho z nich.

1 odpoveď
2 Jun

Janoreno_66

:rofl::rofl::rofl::rofl:,Hamilton čistá tragédia,keby bol v Red Bulle,tak by už mal padáka a ten nárez od Hulka…Hamík bol vždy plačko aj ,keď ma XXX…titulov, :racing_car:

2 Jun ▶ Donnie_Darko

HellHogr Mestari

Donkey a data, to nikdy nepůjde k sobě :smile: koukám, že ty máš ze mě solidní mindrák :face_with_hand_over_mouth:
Btw dej statistiku za všech 6 účtů Jose, když už jsi u toho, to bys mohl zvládnout

1 odpoveď
2 Jun

Jos_Is_Back

Nemyslel. On tu dal ELO z YouTube, o ktorom následne sám autor povedal, že malo slúžiť ako dôkaz, že ELO pre F1 je blbosť a nie ako dôkaz, že Alonso je nejaký top. Lenže toto mu už ušlo.

Ale to sú naši jednoduchí Honzíci, stačí že im niečo na prvú pasuje a ďalej neriešia. :sweat_smile:

Navyše aktuálne už by podľa toho ELO bol prvý Max.

Aj toto ELO je hlúposť. Coulthard Top10, Barrichello Top15 hovorí za všetko.

Ten systém je pre F1 nepoužiteľný.

1 odpoveď
2 Jun

Jos_Is_Back

O mňa sa neboj, ja som športovec. Ale ty si podľa gramatiky a podľa vyjadrení určite nejaký prepitý Jano z fabriky.

1 odpoveď
2 Jun

Jos_Is_Back

Asi sa ani nemusím vyjadrovať k tebe. Ty zo seba urobíš šaša sám skôr ako som ho stihol z teba spraviť ja.

Máš aj teóriu o plochej zemi, chemtrails, 5G čipoch vo vakcínach, či navozenom saharskom piesku lietadlami? :man_astronaut:

Hej, preto sám Alonso povedal, že jediný koho by nechcel za kolegu a na koho by si neveril, že ho porazí, je Max v Red Bulle. :joy:

1 odpoveď
2 Jun ▶ HellHogr

spineIesssheep

On si myslí, že se má kritizovat podle statistik nebo co tím chtěl říct? :laughing: Donkey je hotovej.

1 odpoveď
2 Jun ▶ spineIesssheep

HellHogr Mestari

Nevím no, vždyť neumí pracovat ani se základem výpočtů a nerozumí pojmům jako je průměr. Jestli nahodou nedělá ekonomický modely pro Směr na Slovensku :smile:

1 odpoveď
2 Jun ▶ HellHogr

spineIesssheep

Jos a Donkey je brutální duo. Oba úspěšní data analytici bez základních znalostí. :grinning::grinning:

2 Jun

airobot

Někdo je úspěšný data analytik bez znalostí a jiní jsou vysokoškoláci s exekucema kteří nedokáží napsat příspěvek bez gramatické chyby. Co z toho je pravděpodobnější?

3 odpovede
2 Jun ▶ airobot

HellHogr Mestari

Že se objeví zakomplexovaný idiot, který tu lže o tom, že má někdo exekuce.

1 odpoveď
2 Jun ▶ HellHogr

spineIesssheep

Tripera rozhodilo, že máme všichni vysokou. :laughing:

2 odpovede
2 Jun ▶ airobot

PUFF Püsiliige

Máš tam chybu.

2 Jun ▶ spineIesssheep

HellHogr Mestari

No už se včera radoval z Alonsa ve štěrku, ale pak to musel vypnout, když ho viděl předjíždět soupeře zpátky :grinning:

1 odpoveď
2 Jun ▶ HellHogr

spineIesssheep

Jo viděl jsem, jak mu sklaplo. Ale je fajn, že Alonsa tak bedlivě sleduje. :grinning:

2 Jun ▶ airobot

Hedgehog

Uvedomujes si, ze tymito prispevkami spustis vzdy iba nezmyselnu diskusiu a shitstorm?

2 odpovede
2 Jun ▶ D.COULTHARD

MP4-26

Ale že mu za to stojí ta ztráta času…:grinning:

1 odpoveď
2 Jun ▶ Hedgehog

MamgP

Ja som presvedceny, ze si to uvedomuje, ved ludska bytost, obdarena schopnostou mysliet, sa nemoze spravat akoby tu schopnost nemala - ci?

2 Jun

Jos_Is_Back

Dnes uz ma vysoku kazdy somrak. Nie je vysoka ako vysoka, nemozes porovnavat techniku, pravo alebo medicinu s filozofickou alebo pseudomanazerskymi skolami.

Tak sa aspon pochvalte kto ma aku, moze zacat Honzi. :joy:

2 Jun ▶ Hedgehog

Jos_Is_Back

Uvedomujes si, ze tymito prispevkami vzdy spustis shitstorm, z ktoreho vzdy vyjdes ako ten najhorsi, najvacsi pokrytec a podla honzikov mozes za vsetko zlo tohto fora? :sweat_smile:

1 odpoveď
2 Jun ▶ Jos_Is_Back

Hedgehog

Niekto to robit musi, vies jak ked aggrujes dmg

2 odpovede
2 Jun ▶ Hedgehog

Dietrich_Reimann Inžinier

:joy:

1 odpoveď
2 Jun

trill

každopádne je to smutné ako sa pozreme na Hama ako sa trápi, a to vlastne pretrváva už od 22. Je zaujímavé že sa to začína až tak neskoro riešiť. po AD21 už nebol nikdy rovnaký. a momentálne to vyzera na dosť tragické ukončenie kariery. Uvidíme ako dopadne buduca sezona, ale príde mi ako uplne vyhorený jazdec, ktorý ked to bude dlhšie takto tahať, tak tých 7 titulov sa čoskoro stratí.

2 Jun ▶ Dietrich_Reimann

Hedgehog

We race as one ​

2 Jun

Donnie_Darko

Samozrejme som to myslel ako sarkazmus pretoze v tom čo som posielal bol Alonso az 22. :slight_smile:

2 Jun

Donnie_Darko

2 Jun

john_polo

Ok tak som si precital milion nazorov pre a proti Lewisovi. Vie vsak niekto trosku rozumne analyzovat co sa asi po reštarte na jeho aute muselo zmenit kym bol v boxoch kedze aj keby mal 70 rokov tak na takom kratkom useku (5-6 kol) nemohol tak ochabnut aby ho lahucko predbehol Hulk a keby bolo este 1 kolo tak ho predbehne bez problemov aj Hadjar a neviem kto tam bol za nimi dalsi. Cele preteky to bolo stabilne no zaver sa isto muselo niečo zmenit. F1 sledujem uz cca 50 rokov. Skusim pozriet aj ine diskusie ci si to niekto vsimol a analyzoval.

1 odpoveď
2 Jun ▶ john_polo

PUFF Püsiliige

Máš pravdu.
Čím lehčí Ferrari mělo vůz, tím se mi zdáli pomalejší. S plným vozem jim to jelo docela hezky.

Naopak třeba u Mercedesu se mi zdálo, že čím bylo auto lehčí, tím byli lepší. První polovinu závodu měli hodně slabou.

2 Jun

john_polo

Dakujem PUFF. Sledoval som cele preteky preto sa mi tam na konci nieco nevidelo po SC restarte. Taka rychly a velky pokles sa len tak nevidi. Nasiel som jeden koment, ktory mi celkom sedi: He (Lewis) is a bit hard on himself, but he had balance issues in the first stint , had to swap with Charles because Charles was faster, did well to manage the gap to George. Between lap 34- lap 39, he was faster than Charles, although he didn’t like the balance of the car. Was undercutted by George on softs , who built a lead over him. On the third stint , he and George were catching Charles, but slowly. Pitted on the safety car. The team adjusted his frong wing flap , made the car worse, hulkenburg on fresh softs passed him because Lewis was constantly losing the rear in the last sector, Charles also was slow in the last stint. It seems the car lacked balance on his side in the first and middle stint , just got worse in the last stint. Hulkenburg passing him is just sad. Just unfortunate race throughout. Uz len tie nove pneu pre Hulka by mohli robit ten rozdiel. A nikto to tu vobec nespominal, co ja beriem ako dost vazny faktor pre odpoved preco Hulk tak lahko obehol Lewisa.

3 Jun

D.COULTHARD

tika
to si si dal sakra namahu :smiley: a nikde som netvrdil ze som vzdelany ako ty co si sa tu chvastal :smiley: ja som obycajny priemer v gramatike… aj napriek tomu tu vidim denno denne kopu chyb u ostatnych, ale nezaujima ma to, lebo sem chodim debatovat o F1 a nie sikanovat druhych za kazde i y aby som si dokazal, aky som vzdelany… az tak zufalo sa na tomto ssvete necitim, zjavne je to tvoj pripad…

Dalsie blaboly mimo F1 :smiley: Este mi tam od teba svietia dalsie 3 spravy, som zvedavy co si zase tam splodil :smiley:

2 odpovede
3 Jun ▶ Donnie_Darko

D.COULTHARD

Ja hlavne riesim temy na F1 a nie to, kto ma koko komentov. to mi je uplne…
Ale Jos tu neustale bojuje za najlepsieho pilota vesmiru vsetkych cias a neustale ho ospravedlnuje, naopak Norrisa s Hamiltonom dokaze znosit aj za veci, ktore nestoja za pozornost…
Ked tu Ver umyselne bural do superov pisalo sa aky je odvazny, druhy Senna apd. A ked ho niekto len prekrizi alebo mu neda miesto na trati hned obrovska prestrelka :smiley:

1 odpoveď
3 Jun ▶ MP4-26

D.COULTHARD

Podla tej aktivity ine doma na robote nema…

3 Jun

bob Inžinier

Predbehl ho uz i mlady Schumacher, s tim rozdilem ze Hully ho dal v poslednim kole, nemozna korekce.

3 Jun

don.pindulanda

Tak to uz hej :joy:

3 Jun

Jos_Is_Back

Myslis taketo? :point_down:

Toto su tie tvoje reakcie k F1?

A to je tvoja odpoved na uplne relevantny komentar k diskusii o F1, ktora ani nebola s tebou.

Takze taketo h0vna:

pis niekomu, kto ti ich uveri.

Ty tu hlavne riesis mna a inych fanusikov RB, lebo si len trapny hejter:

Tebe by to ani nikto neuveril. :sweat_smile:

1 odpoveď
3 Jun ▶ Jos_Is_Back

D.COULTHARD

Ja nemam sukromny profil ako ty aby ta niekto neslovickoval. Teraz si vytahal maximum co si mohol aby si mi dokazal opak, no temy sa drzim vzdy a to nepopries. Darmo tu das nejaky koment co hodim random niekde mimo temu. Ty to robis neustale, ved tvoja casova ucast na tomto fore je rekordna.
Mas to proste v DNA chodit sa sem hadat. Drza sa hejtovania Norrisa a Hamiltona to ti ide lepsie, ako natahovat sa za slovicka.