HellHogr Mestari
A tohle nemohli udělat, když tam byl Lawson? Spíš to vypadá na další várku zbytečných keců od RBR
2 odpovedeA tohle nemohli udělat, když tam byl Lawson? Spíš to vypadá na další várku zbytečných keců od RBR
2 odpovedeJe to logické, teď už Júkiho nemají reálně za koho vyměnit, tak přijde případně na řadu přizpůsobení auta a musí se najít přijatelný kompromis. Ale jsem zvědavá, jak si povede v kvalifikaci, ne že ne. Zatím docela dobré.
Inžinieri sa pred sezónou veľmi sústredili na to, aby rozšírili pracovné okno monopostu.
Tak to se zda se uplne nepovedlo.
Hmm. Obetovat cast vykonu. Jako mit auto jako ma juniorka? Hmm. Ted se teprve rozbehne kritika dvou teamu v jednech rukach.
Ach jo. No ale tesim se na Yukiho i v pomalejsim RBR.
1 odpoveďAle oni to řešit asi musejí už kvůli tomu, kdyby Max opravdu chtěl odejít, a teď je pro to vhodná doba. Auto je zjevně dlouhodobě vyvíjené určitým specifickým způsobem a teď je potřeba případná řešení co nejlíp otestovat kvůli vývoji auta nejen pro příští sezónu, ale celý cyklus pravidel. Za rok by mohlo být pozdě. Tak tomu aspoň rozumím.
1 odpoveďNeboj keby tam je Alonso, tak urcite by vyhraval aj na spiatocke a urcite by otocil aj vyvoj spravnym smerom
Já neříkám, že ten přístup je špatnej, ale proč až je tam Tsunoda? Však Lawson má daleko míň zkušeností a tohle by mu určitě pomohlo. Ale spíš si myslím, že jsou to prohlášení na případnou ochranu Tsunody
2 odpovedeAno tu logiku vnimam stejne jako ty. Ale moc nedsenej z toho jako fanda Maxe nejsem.
Jen se bohuzel ukazuje ze spousta lidi pravdepodobne Checovi krivdila. To auto je spatne a mozna i horsi nez minuly rok dopadlo a i horsi nez se jevi podle Maxe letos.
To je az neskutecne, takovy pad. No, ale tak mame teprve treti zavod pred sebou a sezona je dlouha a pribehu je tam vic nez dost.
Nevidim za tim nic jineho nez rizene zpomaleni Yukiho, je zbytecne rychly a VER klesa sebevedomi.
Auto není asi vyloženě špatné, auto je specifické. Proti minulým letům se určitě zhoršilo, ale to je běžné. Checa nijak nelituju, takové výsledky jako z RB by neměl ani náhodou, naopak už by v F1 nebyl. Svůj úkol, málo platné, nesplnil, a k tomu je mu 35 let, takže perspektiva taky nic moc. Já si vůbec na nostalgii po pilotech řekněme “druhé řady” ve věku cca od 35 let nepotrpím, ti prostě běžně odcházejí do sportovního důchodu a nikdo to nikdy nepovažoval za něco nespravedlivého.
1 odpoveďTeď přemýšlím, co odpovědět… Možná mám trochu drakoničtější náladu .
Fakt máš pocit že prská? Mě přijde že na jeho poměry to spíš v sobě dost dusí a kouše se do rtu.
Já to beru tak, že vsadili na určitou strategii a ta byla hodně úspěšná, než se vyčerpala. Pro dvojky to nebyla procházka růžovým sadem, ale F1 je nemilosrdná a většina pilotů vůbec nedostane šanci se svézt ve vítězném autě, ať už jakkoli těžko ovladatelném. Teď se musejí soustředit na nápravu problému a v tom musí dostat přednost nesentimentální systematický přístup krok za krokem - teď zkoušejí dá se říct poslední reálnou jezdeckou možnost, pak je čas se soustředit na auto. Postoj k Júkimu se tak možná obrátil ve výhodu pro něho. Jestli se to dalo zvládnout líp? Možná ano, většina záležitostí se dá zvládnout líp, nicméně teď není čas na ohlížení a musejí se koukat dopředu.
Jde o to, že tam bude vyhazov opravdu vyhazov bez další příležitosti v jiném týmu, leda zázrakem. Nebo, pokud se Jack udrží, má zase smůlu Colapinto, leda by ho někdo vykoupil. To je na tom Liam Lawson o hodně líp.
Dobre vystihnute
Jak poznáme, že obětovali výkonnost?
Max je nejlepší.
Jakože to měl otočit do bariéry?
Tomu ver, ved ked prisiel do RB, tak bol daleko od titulu a nakoniec ich doviedol k 4 titulom.
Az kym Horner nerozlozil cely Red Bull, tak si to pisal minuly rok?
Perez prisiel na hotove, vsetko si to odmakal Max od 2016.
Max skratka buduje timy, rodak z Ovieda ich rozklada.
1 odpoveďMas nejake dokrutene informacie, zas pijes do nemoty takto v piatok? Telefony vyzvanali opacnym smerom, Verstappen nestihal dvihat.
Spíše se zdá, že už opustili vytýčený směr.
Myslím, že v brzské době nastane povícero různých překvapení.
Red Bullu uz nikdo nerozumi, delaji porad stejne chyby, chvili chteji dva auta, pak hrajou na jedno auto, pak zase dva auta, ted kdyz Yuki ukazuje ze by to i slo, tak ho zase zpomali, udajne pro jeho dobro, sileny, zaroven zabavny
S tymi amatermi co tam skusaju, isto najdu top pilota… hahaha
kedze takych top pilotov tam nechce max… smutne, ale tak im treba