Red Bull je ochotný obetovať výkonnosť, aby Cunodovi uľahčil život | Magazín F1 - F1online.sk

Nevidim za tim nic jineho nez rizene zpomaleni Yukiho, je zbytecne rychly a VER klesa sebevedomi.

Auto není asi vyloženě špatné, auto je specifické. Proti minulým letům se určitě zhoršilo, ale to je běžné. Checa nijak nelituju, takové výsledky jako z RB by neměl ani náhodou, naopak už by v F1 nebyl. Svůj úkol, málo platné, nesplnil, a k tomu je mu 35 let, takže perspektiva taky nic moc. Já si vůbec na nostalgii po pilotech řekněme “druhé řady” ve věku cca od 35 let nepotrpím, ti prostě běžně odcházejí do sportovního důchodu a nikdo to nikdy nepovažoval za něco nespravedlivého.

Úspěšné týmy běžně střídají dobrá a horší období, to naopak znamená, že svojí práci rozumějí. Kdyby jí nerozuměli, tak se nic nestřídá :smile: . Z jakého důvodu dobré období končí je lhostejné, prostě teď mají určitý problém a musejí ho řešit. Jiná možnost není.

1 Like

Hm jsi drsna. Ale asi se shodneme, ze mladi prinasi veci show a vic vzruseni.

Teď přemýšlím, co odpovědět… Možná mám trochu drakoničtější náladu :smile: .

1 Like

Fakt máš pocit že prská? Mě přijde že na jeho poměry to spíš v sobě dost dusí a kouše se do rtu.

Beru to tak, že RBR si Lawsona celkově ponechal, jestli s ním počítají, tak by se podle toho měli xhovat, to je můj názor. Samozřejmě Tsunodovi přeji, aby se mu dařilo

Ale to já vůbec nepopírám. Teď se bavím čistě o přístupu RBR ke druhému jezdci. Podle mě to absolutně nezvládli a je tam vícero faktorů, ale myslím si, že i tohle prohlášení nebylo úplně promyšlené, to je vše

Pocitaju s nim predsa vo VISA

1 Like

Já to beru tak, že vsadili na určitou strategii a ta byla hodně úspěšná, než se vyčerpala. Pro dvojky to nebyla procházka růžovým sadem, ale F1 je nemilosrdná a většina pilotů vůbec nedostane šanci se svézt ve vítězném autě, ať už jakkoli těžko ovladatelném. Teď se musejí soustředit na nápravu problému a v tom musí dostat přednost nesentimentální systematický přístup krok za krokem - teď zkoušejí dá se říct poslední reálnou jezdeckou možnost, pak je čas se soustředit na auto. Postoj k Júkimu se tak možná obrátil ve výhodu pro něho. Jestli se to dalo zvládnout líp? Možná ano, většina záležitostí se dá zvládnout líp, nicméně teď není čas na ohlížení a musejí se koukat dopředu.

2 Likes

Dnes sa otočil sám Fernando v štrku a správnym smerom to nebolo.

Co by za to dal takový Doohan/Colapinto, podle toho, jak se to tam vyvine.

Doohan nema na to, Colapinto tak napol, podla mna

Jde o to, že tam bude vyhazov opravdu vyhazov bez další příležitosti v jiném týmu, leda zázrakem. Nebo, pokud se Jack udrží, má zase smůlu Colapinto, leda by ho někdo vykoupil. To je na tom Liam Lawson o hodně líp.

1 Like

Dobre vystihnute

Alonso otaca vyvoj vsade kam pride, len opacnym smerom. :smiley:

Jak poznáme, že obětovali výkonnost?
Max je nejlepší.

2 Likes

Pravda, Max otočil vyvoj v RBR tím nejlepším směrem.

1 Like

Jakože to měl otočit do bariéry?:thinking:

1 Like

Tomu ver, ved ked prisiel do RB, tak bol daleko od titulu a nakoniec ich doviedol k 4 titulom.

Az kym Horner nerozlozil cely Red Bull, tak si to pisal minuly rok? :grin: